ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Καταγγελία του Αντιδήμαρχου Ραιδεστινού για απειλές


Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο κιριάρχησε η καταγγελία του Αντιδημάρχου Γιώργου Ραιδεστινού ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, δέχθηκε τηλεφωνική απειλή κατά του ιδίου και της οικογένειάς του από άτομο που όπως είπε εμπλέκεται με τις πρόσφατες εργασίες στο Βίδο.
Ο Γ. Ραιδεστινός είχε μεταφέρει στην αρχή της συνεδρίασης, τον φόβο των μελών της αντιπροσωπείας του Κρούσεβατς που επισκέφθηκαν πρόσφατα το νησί μας, για την αλλαγή του χαρακτήρα της νησίδας Βίδο από την επεκτεινόμενη επιχειρηματική δράση.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κέρκυρας και μόλις τελείωσε η συζήτηση για το θέμα των συμβασιούχων εργαζομένων στην καθαριότητα, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ραιδεστινός ζήτησε το λόγο για να ανακοινώσει κάτι πολύ σοβαρό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του corfupress.com:
«Μόλις έλαβα ένα τηλεφώνημα από έναν από τους επενδυτές στο Βίδο, ο οποίος απείλησε τη σωματική ακεραιότητά μου και της οικογένειάς μου» δήλωσε ο κ. Ραιδεστινός, εξηγώντας ότι χρειάστηκε λίγο χρόνο για να επεξεργαστεί την απειλή και να επιβεβαιώσει ότι το τηλέφωνο, από το οποίο προήλθε είναι ιδιοκτησίας ενός από τους επενδυτές του εστιατορίου στη νησίδα Βίδο.
Μήνυση
Δημοτικοί σύμβουλοι ζήτησαν να μάθουν το όνομα εκείνου που τον απείλησε και τότε ο κ. Ραιδεστινός ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον του και θα ανακοινώσει το όνομα και τα στοιχεία του στην αστυνομία.

Στο πλευρό Ραιδεστινού το Δημοτικό Συμβούλιο

Το Δημοτικό Συμβούλιο καταδίκασε την πράξη της απειλής κατά της σωματικής ακεραιότητας του κ. Ραιδεστινού και η πρόεδρος του Σώματος Μαρία Μουζακίτη δήλωσε ότι τέτοιου είδους πρακτικές είναι απόλυτα καταδικαστέες από όλους.