ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ένταση οπαδών Σώρρα – αντιφασιστών στην ΚέρκυραΜέλη της «Ελλήνων Συνέλευσης» πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους. Αντίδραση από αντιφασίστες με συνθήματα στην περιοχή της Πλατείας.

Τη συνηθισμένη πορεία, που επιχειρούν και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, έκαναν οπαδοί του Σώρρα και στην Κέρκυρα το περασμένο Σάββατο 29 Απριλίου. Ήρθαν από την υπόλοιπη Ελλάδα, ενώθηκαν στο λιμάνι με τα εδώ μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσης» και φωνάζοντας συνθήματα μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια. Όπως δηλώνουν η δράση οργανώθηκε από τις διοικήσεις Περιφερειών Κ. Μακεδονίας, Δ. Μακεδονίας και Ηπείρου και στο τέλος κατέθεσαν στεφάνι στο άγαλμα του Καποδίστρια(!).«Ούτε στην Κέρκυρα ούτε πουθενά» απάντησαν οι αντιφασίστες/αντιφασίστριες, μια ομάδα των οποίων συγκεντρώθηκε μόλις έγινε γνωστό, στο χώρο μπροστά από την Πλακάδα του Αγ. Σπυρίδωνα και φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα απαίτησαν τη διάλυση της πορείας των οπαδών του Σώρρα.

Οι αστυνομικοί δεν άφησαν να πλησιάσει η μια πορεία την άλλη, η μεν πρώτη πήρε το δρόμο για το λιμάνι και την επιστροφή η δε δεύτερη διαλύθηκε μετά από λίγο, χωρίς να υπάρξουν περαιτέρω επεισόδια.Η καταγραφή από ερασιτεχνικό βίντεο είναι από το σημείο της έντασης στην Πλακάδα.


ΠΗΓΗ: corfupress.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου