ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Προς ανανέωση και ο Σιόντης με την Κέρκυρα


Κοντά σε συμφωνία για παραμονή στη Κέρκυρα και ο Σιόντης!

Ακόμα μια σημαντική ανανέωση είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Κέρκυρα, καθώς φαίνεται πως βρίσκεται κοντά σε συμφωνία και με τον Στέφανο Σιόντη!

Ο προγραμματισμός στη Κέρκυρα συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς! Οι «Φαίακες», βρίσκονται στη φάση των ανανεώσεων και για την ώρα φαίνεται πως γίνεται πολύ καλή δουλειά σε αυτό το κεφάλαιο. Μετά την ανανέωση του δανεισμού του Τουράμ, την δεδομένη παραμονή του Βενέτη, το «ναι» του Κουτζαβασίλη, τα νέα συμβόλαια των Ζορμπά και Σπίνουλα, αλλά και την διαφαινόμενη παραμονή των Νίκιτς και Ιωάννου, θετικά είναι τα νέα και για τον Στέφανο Σιόντη!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο έμπειρος χαφ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Κέρκυρα. Οι δύο πλευρές τα είπαν ξανά την Τρίτη σε πολύ καλό κλίμα και φαίνεται πως απομένουν κάποιες λεπτομέρειες ώστε να υπάρξει οριστική συμφωνία. Αυτές αναμένεται να τακτοποιηθούν, μιας και είναι κοινή επιθυμία και των δύο η ανανέωση της συνεργασίας τους και ο εκ των MVP των «Φαιάκων» την φετινή χρονιά θα παραμείνει στο νησί. Μια ακόμα σημαντική παραμονή για την ομάδα του Ιονίου.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου