ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Γ. Χονδρογιάννης: Χαρμολύπη, αλλά πάνω από όλα αξιοπρέπεια – Θα συνεχίσει;


Η χρονιά με για τον Αστέρα τελείωσε με τον Γ. Χονδρογιάννη να εκφράζει τα ανάμεικτα συναισθήματά του. Χαρμολύπη. Λύπη για τον υποβιβασμό και χαρά που ο Αστε΄ρας τερμάτισε με αξιοπρέπεια τον μαραθώνιο της Γ΄ Εθνικής. Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο Γ. Χονδρογιάννης θα έχει πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας του από το νέο ΔΣ του Αστέρα για την επόμενη χρονιά, αφού παρήγαγε έργο, άσχετα αν δεν πέτυχε η ομάδα τον στόχο της παραμονής. Ο στόχος της παραμονής ήταν πολύ δύσκολος έως απραγματοποίητος με δεδομένα τα οικονομικά προβλήματα και την αδυναμία ενίσχυσης του ρόστερ που είχε σοβαρές ελλείψεις για ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα. Πολύ περισσότερο που ο Αστέρας είχε πάρα πολλές ελλείψεις σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω τιμωριών.

Δύσκολη η απάντηση στο ερώτημα αν θα συνεχίσει στον πάγκο του Αστέρα ο Γ. Χονδρογιάννης. Το σίγουρο είναι ότι μέχρι τη στιγμή που σφύριξε ο διαιτητής του τελευταίου αγώνα με τον Πιερικό τη λήξη, δεν είχε συζητήσει με καμιά ομάδα. Γιατί όπως δηλώνει ο ίδιος δε συζητά προτάσεις συνεργασίας με άλλες ομάδες, για όσο διάστημα κάθεται στον πάγκο μια συγκεκριμένης ομάδας. Θα συζητήσει με τους ανθρώπους του Αστέρα, αλλά είναι δεδομένο ότι θα προκύψουν και άλλες προτάσεις. Ο Γ. Χονδρογιάννης θα προτιμήσει την ομάδα που θα του εξασφαλίσει τις καλύτερες προϋποθέσεις για πρωταθλητισμό.

Όσο για το τέλος του πρωταθλήματος με τον Αστέρα, ο Γ. Χονδρογιάννης δήλωσε στο www.argyrades.gr :

«Τελείωσε ένα μαραθώνιος σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Δυστυχώς το ολιγομελές ρόστερ και οι τραυματισμοί μας στοίχισαν. Πιστεύω στον κερκυραίο ποδοσφαιριστή, αλλά χρειάζεται περισσότερη δουλειά, ευθύνη και επαγγελματισμό. Είμαι λυπημένος που δεν πετύχαμε το στόχο της παραμονής. Είμαι, όμως, ευχαριστημένος, γιατί ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με χαμόγελο και αξιοπρέπεια. Έχει αξία και η τελευταία μας νίκη κόντρα στον ιστορικό Πιερικό, που έχει βάλει τη δική του “σφραγίδα” στο ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Με αφορμή, τώρα, το τέλος του πρωταθλήματος, θέλω να ευχαριστήσω, καταρχήν, το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, καθώς, και τους ποδοσφαιριστές μας. Από κει και πέρα, θέλω να ευχαριστήσω τον Κερκυραίο φίλαθλο που ήρθε και στήριξε την προσπάθειά μιας αμιγώς κερκυραϊκής ομάδας που, δυστυχώς, έπαιζε κάθε αγωνιστική μακριά από την φυσική της έδρα. Και τέλος, ευχαριστώ, τους piranhas, που ήταν μονίμως δίπλα μας, τόσο στους εντός, όσο και στους εκτός έδρας αγώνες.»