ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Πήγε να «κάψει» Πρακτορείο ΟΠΑΠ & τον έπιασαν


Συνελήφθη πριν από λίγο από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, ο 50χρονος, που προσπάθησε να «κάψει» πρακτορείο ΟΠΑΠ στην περιοχή Σολάρι Κέρκυρας. Ο δράστης, που φαίνεται ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα εντοπίστηκε από τους άνδρες της Πυροσβεστικής και με τη συνδρομή της Αστυνομίας συνελήφθη στην περιοχή Αλεποχώρι Μέσης. Το περιστατικό συνέβη σήμερα γύρω στις 7 το απόγευμα, όταν ο συλληφθείς μπήκε ξαφνικά σε γνωστό  πρακτορείο ΟΠΑΠ, που βρίσκεται στην περιοχή Σολάρι κρατώντας στο χέρι μπουκάλι με υγρό καύσιμο, το οποίο άναψε και έριξε στον πάγκο, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου.

Με το που πήρε φωτιά το σημείο ο δράστης έφυγε για να επιστρέψει λίγο αργότερα προκειμένου να «κάψει» και το υπόλοιπο μαγαζί, αλλά άκουσε τις σειρήνες πυροσβεστικών και αστυνομικών οχημάτων και εξαφανίστηκε. Το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια των έκπληκτων πελατών του πρακτορείου. Με το που άρπαξε η φωτιά ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας κατάφερε να τη σβήσει με τον πυροσβεστήρα του καταστήματος και αμέσως ειδοποιήθηκε Πυρσβεστική και Αστυνομία, που έσπευσαν σε λίγα λεπτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ιδιοκτήτρια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με εγκαύματα στα κάτω άκρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης μετά τη σύλληψη του οδηγήθηκε  στην Ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου.

ΠΗΓΗ: kerkyrasimera.gr