ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Εκλογοαπολογιστική ΓΣ την Κυριακή στον ΚΡΟΝΟ


Την Κυριακή (7/5) στις 19.00 στο «ΚΑΒΒΑΔΙΕΙΟ» Πολιτιστικό Κέντρο Αργυράδων θα γίνει η Εκλογοαπολογιστική ΓΣ του ΚΡΟΝΟΥ. Μια κρίσιμη ΓΣ από την οποία θα προκύψει το νέο ΔΣ. Για μια ακόμα χρονιά διοικητικός ηγέτης του ΚΡΟΝΟΥ να είναι ο Γ. Καραϊσαρλής, ο οποίος είναι διατεθειμένος να υλοποιήσει το όραμά του για πανίσχυρη ομάδα με στέρεες βάσεις που θα εκπροσωπεί το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο σε πανελλαδικό επίπεδο.

Οι όποιες αντιρρήσεις είχε για τα όσα επικρατούν στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο φαίνεται να έχουν καμφθεί με δεδομένη την αγάπη και τις εκδηλώσεις των φιλάθλων της ομάδας. Πολύ περισσότερο που βασικοί συνεργάτες του και άνθρωποι που διαχρονικά έχουν προσφέρι στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να τον στηρίξουν με μεγαλύτερη δύναμη. Επιπλέον νέοι άνθρωποι αναμένεται να είναι στο νέο ΔΣ με διάθεση για προσφορά. Καταλυτικό ρόλο έχει παίξει και η διάθεση των ποδοσφαιριστών της ομάδας και η αγάπη τους προς τον πρόεδρο να παραμείνουν και να συνεχίσουν να αποτελούν μια μεγάλη οικογένεια.
Στο ΚΡΟΝΟ μπαίνουν οι βάσεις για ένα ανανεωμένο ΔΣ που με τη θετική συμβολή των παλαιότερων θα λειτουργήσει υψηλότερα στάνταρ, όπως απαιτείται με βάση την πορεία των τελευταίων χρόνων και τους υψηλούς στόχους που έχει η ομάδα.

Στη ΓΣ της Κυριακής αναμένεται η μαζική συμμετοχή και στήριξη των μελών και των φιλάθλων του ΚΡΟΝΟΥ. Η συμμετοχή όλων σε συνδυασμό με την παρουσία του Γ. Καραϊσαρλή αποελεί εγγύηση για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.