ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις στο Τεμπλόνι


Μπορεί ο πρωθυπουργός και Υπουργοί της κυβέρνησης να κάνουν τα σουλάτσα τους στην Κέρκυρα και να μιλάνε με διάφορα ωραία λόγια, αλλά τα οξυμένα προβλήματα παραμένουν άλυτα και οξύνονται ακόμα περισσότερο. Ένα από αυτά το πρόβλημα των σκουπιδιών.
Την Κυριακή (7/5) πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνέλευση στο Τεμπλόνι και ομόφωνα αποφάσισαν ότι η κατάσταση με τη δυσοσμία έχει φτάσει στο απροχώρητο με δεδομένη και την αύξηση της θερμοκρασίας. Και ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις. Ανοιχτό το ενδεχόμενο της κατάληψης με ό, τι αυτό συνεπάγεται.


Σε ανακοίνωσή τουςαναφέρουν: «Μετά την σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση που έγινε στο γραφείο του συλλόγου μας αποφασίστηκε ομόφωνα από τα μέλη όπως ο αρμόδιος φορέας ΦΟΣΔΑ προχωρήσει άμεσα στην επικάλυψη των απορριμμάτων. Με δεδομένη την έντονη δυσοσμία λόγο της αύξησης της θερμοκρασίας αφενός και αφετέρου της αύξηση του όγκου των απορριμμάτων (λόγο τουριστικής περιόδου) δεν θα είναι δυνατή η διαβίωση στα σπίτια μας και εάν τούτο δεν συμβεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα αναγκαστούμε να προβούμε σε κινητοποιήσεις και υπαίτιοι δεν θα είμαστε εμείς».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου