ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Χωρίς Διοίκηση η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ – Παραιτήθηκε η Διοίκηση Γ. Νάου


Δραματικές οι εξελίξεις όσον αφορά τα διοικητικά της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Περιβολίου, αφού ούτε το πρωί, ούτε το απόγευμα της Κυριακής (21/5)  είχε απαρτία η εκλογοαπολογιστική ΓΣ. Η μικρή συμμετοχή και η αδιαφορία φαίνεται να οδηγούν σε διοικητικό αδιέξοδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Διοίκηση Γ. Νάου παραιτήθηκε παρόλο που ο απολογισμός της τελευταίας διετίας είναι χωρίς αμφιβολία θετικός. Με πρόεδρο τον Γιώργο Νάο και τους συνεργάτες του την προηγούμενη σεζόν η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ πέτυχε με μεγάλη ευκολία την άνοδο στα σαλόνια της Α1 με εντυπωσιακή πορεία παίζοντας ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο και με μία μόλις ήττα, ενώ έχασε στο … τσακ τον τίτλο. 
Η φετινή πορεία της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ με την καθοδήγηση του Μάκη Κουλούρη μπορεί να θεωρηθεί πετυχημένη σε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό και με πολλές δυσκολίες. Έστω και στα μπαράζ εξασφάλισε σχετικά εύκολα, σε έναν μόλις αγώνα, την παραμονή, αλλά η γενικότερη αγωνιστική της παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος ήταν πολύ καλύτερη από τη βαθμολογική συγκομιδή.
Όλα θα κριθούν την Κυριακή (28/5) με την ελπίδα να υπάρξει φως στο τούνελ και οι εκλογές να αναδείξουν νέο ΔΣ. Ο απερχόμενος πρόεδρος Γ. Νάος παρά την πικρία του για την έλλειψη συμμετοχής δηλώνει διατεθειμένος να συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο και να βοηθήσει, όσους αναλάβουν την ομάδα, εφόσον βέβαια το θελήσουν.
Ας σημειωθεί ‘ότι η Αναγέννηση που ιδρύθηκε το 1977 συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια και έχει γράψει ένδοξες σελίδες ιστορίας με αποκορύφωμα την εκπροσώπηση της Κέρκυρας στη Δ΄ Εθνική. Κανείς, λοιπόν, δε θέλει να σκέπτεται το ενδεχόμενο διοικητικού αδιεξόδου και όλοι ελπίζουν ότι θα υπάρξει λύση.
Δηλώσεις Γ. Νάου
Ο απερχόμενος πρόεδρος Γ. Νάος σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο www.argyrades.gr επισημαίνει:

«Θλίβομαι για την κατάσταση, αλλά η παραίτηση ήταν μονόδρομος, αφού δεν υπήρξε ενδιαφέρον. Δεν είναι δυνατόν 40 χρόνια Ιστορίας να πάνε στο βρόντο. Δε θα μπορούσα να αναλάβω την ομάδα με μόνο 3 – 4 άτομα στη Διοίκηση. Πρέπει να βρεθούν και άλλοι άνθρωποι να αναλάβουν διοικητικές ευθύνες και υπόσχομαι, εφόσον το επιθυμούν, ότι θα έχουν την αμέριστη υποστήριξή μας. Καταφέραμε τα δυο τελευταία χρόνια να δημιουργήσουμε μια αξιόμαχη ομάδα που από την Α΄ κατηγορία ανέβηκε στην Α1 και πέτυχε την παραμονή της έχοντας μια αξιόλογη πορεία. Ας ελπίσουμε ότι όσοι αγαπούν την Αναγέννηση θα το δείξουν στις εκλογές της Κυριακής»  


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου