ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Συγκρούστηκαν σκάφη ανοιχτά της Λευκίμμης
Το μεσημέρι της Παρασκευής ενημερώθηκε  η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από τον Κυβερνήτη του Α/Κ “ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ” Σ.Κ. 1579 για περιστατικό σύγκρουσης του  σκάφους με το Ι/Φ “ΠΟΣΕΙΔΩΝ” Ν.Π. 10453 ενώ έπλεαν στην θαλάσσια περιοχή Λευκίμμης.
Επί του Α/Κ σκάφους επέβαιναν δύο (02) Ελληνες ενώ στο ιστιοφόρο  επέβαιναν τέσσερις (04) αλλοδαποί, όλοι καλά στην υγεία τους. Από το περιστατικό προκλήθηκαν μόνο εξωτερικές υλικές ζημιές στις παρειές των σκαφών ενώ δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Στη συνέχεια, τα ανωτέρω σκάφη κατέπλευσαν με ιδία μέσα το “ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ” στη μαρίνα Γουβιών   και το “ΠΟΣΕΙΔΩΝ” στο λιμένα Πετριτή, ασφαλώς.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους των  σκαφών.

     * Χθες το βράδυ ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας από ιδιώτη, για περιστατικό ακυβερνησίας λόγω έλλειψης καυσίμων του σκάφους “ΕΛΑΙΑ” Σ.Κ. 1806 με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κέρκυρας μεταξύ “Άγίου Στεφάνου” Σινιών και βόρειου Στενού Κέρκυρας.
    Άμεσα για την περιοχή έσπευσαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ιδιωτικό πλωτό το οποίο εντόπισε το σκάφος με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους και συνοδεία του περιπολικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. κατέπλευσαν ασφαλώς στο λιμένα Αγίου Στεφάνου Σινιών.

ΠΗΓΗ: kerkyrasimera.gr