ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Υποσχέσεις ΠΙΝ για το γήπεδο της Λευκίμμης


Την Τρίτη 923/5) το πρωί, αντιπροσωπεία του ΔΣ της ΑΕΛευκίμμης, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Σπύρο Μάστορα, τους Αντιπροέδρους Σπύρο Χρυσικόπουλο και Γιάννη Χαλικιά και την Γραμματέα Αλεξάνδρα Σαγιά συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Θ. Γαλιατσάτο  παρουσία του Αντιδημάρχου Αλέξανδρου Ασπιώτη, για να βρεθεί λύση στο θέμα του γηπέδου της Λευκίμμης. Τα έργα ξεπερνούν τις 200 χιλ €

Σύμφωνα με την ακοίνωση της ΑΕΛ:

Σκοπός της συνάντησης ήταν να γίνουν γνωστά τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν στο Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και κατανόησης από την μεριά της Περιφέρειας για όσα αντιμετωπίζουμε καθημερινά , όσον αφορά τις εγκαταστάσεις του Σταδίου.

Υπήρξε ρητή δέσμευση για άμεση αλλαγή του κατεστραμένου συνθετικού χλοοτάπητα , ούτως ώστε η ομάδα μας του χρόνου που θα εκπροσωπήσει το νησί μας στις Εθνικές κατηγορίες να μπορέσει να αγωνιστεί στο γήπεδο μας.

Παράλληλα έγινε μια πλήρη ενημέρωση για τα υπόλοιπα έργα που χρειάζονται οι παρακμάζουσες εγκαταστάσεις του Σταδίου Λευκίμμης.

Ο Περιφερειάρχης εντός των ημερών θα επισκεφθεί και ο ίδιος την Λευκίμμη για να έχει μια προσωπική άποψη του χώρου.

Εμείς από την μεριά μας εκπροσωπόντας όλη την περιοχή της Λευκίμμης θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την κατανόηση και την θέληση που έδειξε.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

66 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ