ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Κρίκετ στην Κέρκυρα με τους κορυφαίους των Lord’s Taverners


Κέρκυρα: Κρίκετ με τους κορυφαίους των Lord’s Taverners
Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 14 Μαΐου στην Κάτω Πλατεία εκδηλώσεις εορτασμού της Ελληνο Βρετανικής Φιλίας, με την συμμετοχή της δημοφιλούς ομάδας των Lord’s Taverners. Η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ στο πλαίσιο του σχεδιασμού, ξεκίνησε τις εκδηλώσεις με προπόνηση νέων αθλητών και αθλητριών από πρώην διεθνείς παίχτες όπως ο Andrew Caddick αθλητής της Εθνικής Αγγλίας, ο Gus Mackay αθλητής της Εθνικής Ομάδας της Ζιμπάμπουε και Chris Cowdrey.
Οι εκδηλώσεις, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκτε, σηματοδοτούν την αναβίωση της ιστορικής επίσκεψης των Lord’s Taverners Lord’s Taverners στην Κέρκυρα το 1978 από την πλέον δημοφιλή Βρετανό Ηθοποιό και Παρουσιαστή Nicholas Parsons, ο οποίος σε ηλικία 95 ετών συμμετείχε και πάλι στην αποστολή και παρευρέθη στις εκδηλώσεις. Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν η Φιλαρμονική Καποδίστριας και η σχολή χορού Dancesports της κ. Νάντυς Ρίζου.
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης πραγματοποιήθηκε παρέλαση με την συμμετοχή της Φιλαρμονικής, των αθλητών και της ομάδας των Lord’s Taverners . Ακολούθησε ο προγραμματισμένος αγώνας Κρίκετ κατά τον οποίο οι αθλητές της Εθνικής μας υπερίσχυσαν με σκορ 127-128 και 4 wickets. Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκε ο κ. Νίκος Κορακιανίτης Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ ως εκπρόσωπος του Δήμου Κέρκυρας και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Σπύρου.
ΠΗΓΗ: ert.gr, Λυκούργος Σκιαδόπουλος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου