ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Τα Media για την προεδρία Γ. Καραϊσαρλή – Corfucorner.gr: Συνεχίζει στον Κρόνο ο Καραϊσαρλής!


Την πρώτη του μεγάλη και... πολύ ηχηρή μεταγραφή πραγματοποίησε ο Κρόνος Αργυράδων, ενόψει της καινούργιας περιόδου. Δεν αφορά, όμως, τον αγωνιστικό τομέα, αλλά τον διοικητικό!

Ο Γιάννης Καραϊσαρλής, λοιπόν, αποφάσισε να παραμείνει στο... τιμόνι του συλλόγου της νότιας Κέρκυρας, για τέταρτη χρονιά, προκειμένου να ηγηθεί της νέας προοπάθειας των «κυανόλευκων». Κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό για την ιστορική ομάδα.

Ο γνωστός επιχειρηματίας είχε αναλάβει τις τύχες του Κρόνου στο δεύτερο εξάμηνο του 2014, όταν η ομάδα αγωνίζονταν στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας, και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα την οργάνωσε, την ανέβασε επίπεδο και γενικά συνέβαλε στη ριζική της βελτίωση και αναμόρφωση, καθιστώντας την πρωταγωνίστρια στον χώρο του κερκυραϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου!

Έτσι, την πρώτη χρονιά (2014-2015), οι Αργυραδίτες προβιβάστηκαν στην Α1' Κατηγορία. Τη δεύτερη χρονιά (2015-2016), δηλαδή πέρυσι, τερμάτισαν στην 3η θέση της Α1' και κατέκτησαν το Κύπελλο της ΕΠΣΚ, ενώ έφτασαν στα Προημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας, όπου αποκλείστηκαν από ομάδα της Γ' Εθνικής, την Πύδνα Κίτρους Πιερίας. Και την τρίτη χρονιά, δηλαδή τη σαιζόν που μόλις τελείωσε, ο Κρόνος κατέκτησε το Σούπερ Καπ της ΕΠΣΚ και διεκδίκησε με ιδιαίτερες αξιώσεις το Πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ' Εθνική, αλλά εν τέλει κατετάγη στη 2η θέση της Α1', σε απόσταση τριών βαθμών από την Πρωταθλήτρια, ΑΕ Λευκίμμης, και όντας μάλιστα η μονοδική αήττητη κερκυραϊκή ομάδα όλων των Κατηγοριών, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο!

Το σωματείο των Αργυράδων, έχοντας και στην επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο (2017-2018) τον Καραϊσαρλή στα «ηνία», είναι... καταδικασμένο να κυριαρχήσει, σε όλες τις διοργανώσεις (Πρωτάθλημα και Κύπελλο) και να «κυνηγήσει» τίτλους και προαγωγή στην Γ' Εθνική. Ο έμπειρος παράγοντας, αποτελεί... εγγύηση επιτυχίας για τους «κυανόλευκους» και όχι μόνο απολαμβάνει της εμπιστοσύνης και της στήριξης των φίλων του Κρόνου (όπως άλλωστε φάνηκε και στις πρόσφατες ανακοινώσεις των Συνδέσμων Φιλάθλων της ομάδας, σε Κέρκυρα και Αττική), αλλά και χαίρει της εκτίμησης ολόκληρης της τοπικής ποδοσφαιρικής κοινωνίας, διότι είναι ένας άνθρωπος οργανωτικός και εργατικός, του οποίου σύνθημα και φιλοσοφία είναι το «ευ αγωνίζεσθαι». Ένας άνθρωπος «καθαρός», που ουδέποτε έχει μπει στη διαδικασία να μπλέξει σε παρασκήνια και σε... περίεργα αλισβερίσια. Ένας επιτυχημένος και καταξιωμένος επιχειρηματίας, με συχνή φιλανθρωπική δράση, την οποία, όμως, αποφεύγει να... διατυμπανίζει.

• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου