ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Βραδιά Αργεντίνικου Τάνγκο την Τρίτη 13-6 στην πλατεία ΔημαρχείουΒραδιά Αργεντίνικου Τάνγκο στην πλατεία Δημαρχείου, 13/06/2017

  ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ TODOS TANGO FESTIVAL CORFU 2017 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

Την Τρίτη 13 Ιουνίου στις 21:00 στην πλατεία Δημαρχείου, η ομάδα των διοργανωτών του Todos Tango Festival Corfu 2017, με τη συνεργασία της NOVA έναν από τους κύριους χορηγούς επικοινωνίας του φεστιβάλ, οι χορευτές της ομάδας Todos Tango θα χορέψουν για το κοινό της Κέρκυρας παρασύροντας τους τυχερούς περαστικούς στο ρυθμό του Αργεντίνικου Tango !

Αισθησιακές χορογραφίες και ξεχωριστή μουσική δημιουργούν μία ρομαντική αίσθηση άλλης εποχής και προβάλλουν το Social Tango και την κοινωνική του υπόσταση. SHOW, milonga, μουσική και χορός στα προεόρτια του πολυαναμανώμενου TODOS TANGO FESTIVAL που διεξάγεται στο MESSONGHI BEACH HOLIDAY RESORT.  

Κάνουμε την αρχή ενός ταξιδιού που θα καταλήξει σε δύο μαγικές βραδίες στο παλάτι Αχίλλειον 16 και 17 Ιουνίου!   Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ. Σωτήρη Πανδή ιδιοκτήτη του καταστήματος NOVA στην Κέρκυρα για την πολύτιμη συμβολή του στο δρώμενο της Τρίτης 13/06.

Είσοδος ελεύθερη και ελεύθερα χορεύουμε !   Πληροφορίες : +30 690 6622722   www.todostango.com