ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Μόνιμος κάτοικος Αργυράδων ο Γ. Παπαστεργίου – Στον Κρόνο για 2η χρονιά
Μόνιμος κάτοικος Αργυράδων ο Γ. Παπαστεργίου – Στον Κρόνο για 2η χρονιά

Μόνιμος κάτοικος Αργυράδων και ο εξαιρετικός επιθετικός Γιώργος Παπαστεργίου που από τον Γενάρη που ήρθε στον Κρόνο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και η ανανέωση της συνεργασίας ήταν δεδομένη με τη λήξη της περασμένης σεζόν. 
Η Διοίκηση Γ. Καραϊσαρλή και ενώ ακόμα είναι νωρίς και δεν έχει αρχίσει ουσιαστικά και η μεταγραφική περίοδος έχει προχωρήσει σε 9 ανανεώσεις βασικών ποδοσφαιριστών και 2 μεγάλες μεταγραφές! Ο διοικητικός ηγέτης του Κρόνου Γ. Καραϊσαρλής μιλάει με πράξεις και όχι με λόγια.

Ο 25χρονος Ημαθιώτης επιθετικός Γιώργος Παπαστεργίου που από το καλοκαίρι αγωνιζόταν στη Γ΄Εθνική με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου ανήκει πια στον ΚΡΟΝΟ. Αναμένεται να ενισχύσει και φέτος τη γραμμή κρούσης της ομάδας έχοντας τη δυνατότητα να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στις θέσεις πίσω από αυτήν.
Στα 25 του ο Γ. Παπαστεργίου έχει διαγράψει μια εξαιρετική πορεία, αφού αγωνίστηκε  για μια διετία στον Πανσερραϊκό (πάνω από 40 αγώνες, 12 γκολ), στον Εθνικό Σιδηροκάστρου πιο μπροστά (32 συμμετοχές, 8 γκολ), ενώ ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Άρη και έπαιξε στον Αετό Σκύδρας και την Ζάκυνθο.

Η επίσημη ανακοίνωση του Κρόνου

Το ΔΣ του Κρόνου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Παπαστεργίου.. Ο Γιώργος από τον Ιανουάριο που ήρθε στην ομάδα έγινε βασικό στέλεχος με θετική συνεισφορά στην αήττητη πορεία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Συνεχίζουμε μαζί και την επόμενη σεζόν για νέες επιτυχίες. Του ευχόμαστε  υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.
Αργυράδες 22 Ιουνίου 2017
Για το ΔΣ
Ο  Πρόεδρος
Γιάννης Καραϊσαρλής

Δηλώσεις Γ. Παπαστεργίου στο www.argyrades.gr


«Απευθείας μόλις τέλειωσε η περσινή χρονιά συμφωνήσαμε με το πρόεδρο για ανανέωση της συνεργασίας. Δέθηκα με την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, πέρασα τέλεια παρά την πικρή γεύση που δεν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα που μας άξιζε και δε θέλω, φυσικά, να αναφερθώ στους λόγους για τους οποίους το χάσαμε. Όλοι ξέρουν… Στον Κρόνο η κατάσταση είναι εξαιρετική, όπως ταιριάζει σε ομάδες επαγγελματικού επιπέδου. Έχει έναν πρόεδρο που είναι μετριόφρων και χωρίς να πιέζει ξέρει να παίρνει από κάθε παίκτη αυτό που ζητάει. Όνειρο κάθε παίκτη είναι να συνεργάζεται με έναν τέτοιο πρόεδρο σαν τον κ. Καραϊσαρλή. Φέτος και διοικητικά τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα, αφού μπήκαν στη Διοίκηση πολλοί νέοι άνθρωποι με όρεξη για προσφορά. Χαίρομαι που έμειναν στην ομάδα όλα τα παιδιά και έρχονται και νέοι σπουδαίοι παίκτες. Φέτος δεν έχουμε στόχο μόνο το πρωτάθλημα, τα θέλουμε όλα!»