ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Εκτός κινδύνου η 6χρονη Ευγενία από το ΠεριβόλιΕκτός κινδύνου η 6χρονη Ευγενία από το Περιβόλι

Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στην Αθήνα η εξάχρονη Ευγενία από το Περιβόλι που καταπλακώθηκε από τη σιδερένια πόρτα του σπιτιού της και νοσηλεύεται από τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Παίδων «η Αγία Σοφία».
Τη μικρή βρήκαν οι γονείς της και την μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Κέρκυρας, αλλά τα βαριά χτυπήματα που δέχθηκε, της προκάλεσαν σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και στο σώμα, με αποτέλεσμα, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου Φοίβος Κακαβίτσας, «να καταστεί αναγκαία η άμεση μεταφορά της με C130 στο νοσοκομείο «η Αγία Σοφία».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ η ζωή της μικρής είναι εκτός κινδύνου. Ωστόσο θεωρείται πολυτραυματίας με κατάγματα σχεδόν σε όλο της το κορμάκι, ακόμη και στο κρανίο.

Μετά το πέρας αυτού του 24ωρου και εφόσον η κατάστασή της παραμένει σταθερή θα ακολουθήσει αξονική και μαγνητική τομογραφία με την ευχή όλων μας να πάνε όλα καλά και ν’ επιστρέψει γερή και δυνατή στην ιδιαίτερη πατρίδα της.


Ο βαρύς τραυματισμός της μικρής Ευγενίας έχει προκαλέσει σοκ και απέραντη λύπη στην κοινωνία του Περιβολίου και ολόκληρου του νησιού μας με τους συμπολίτες μας να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την κατάσταση της και να συμπαραστέκονται πολύ ανθρώπινα στην ίδια και την οικογένειά της. 

Οι ευχές όλων μας συνοδεύουν τη μικρή Ευγενία να μπορέσει να κερδίσει τη μάχη και γρήγορα να γυρίσει υγιής.