ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο 7ο Seven Festival - Σάββατο1-7


Ο Φίλιππος Πλιάτσικας  στο 7ο Seven Festival


Το Σάββατο 1 Ιουλίου, στις 21.30 στο Παλαιό Φρούριο έρχεται ο Φίλιππος Πλιάτσικας με καινούργιο δίσκο και αγαπημένα τραγούδια από τα παλιά. Τη βραδιά θα ανοίξουν οι «The Black Strat Band».

Με έναν καινούργιο δίσκο που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2017 και μία πορεία που με-τρά πάνω από 2 δεκαετίες στις αποσκευές του, ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα κάνει στάση, για πρώτη φορά, στο SEVEN Festival και το Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας.

Με τραγούδια αγαπημένα από το παρελθόν και το παρών έρχεται να “βάλει φωτιά” και να μας απογειώσει για μία μουσική βραδιά με τρόπο που μόνο ο ίδιος και η ομάδα του ξέρει.


Ο ήχος γνωστός και αγαπημένος, τραγούδια που έχουν γίνει ένα με τις ζωές μας και ο καθένας έχει να διηγηθεί μια διαφορετική ιστορία με μουσική υπόκρουση τις μελωδίες και τους στίχους από αυτά.

Πυξ Λαξ, προσωπική πορεία, συνεργασίες … κομμάτια ενός πάζλ που μόνο η φωνή του κόσμου πάντα το ολοκλήρωνε. Έτσι θα γίνει και τώρα σε αυτή τη μοναδική βραδιά που θα είναι γεμάτη μουσικές εκπλήξεις και αναπάντεχες διασκευές τραγουδιών βγαλμένων απ’ τα παλιά!

Αυτή τη στιγμή μη τη χάσετε!!!

Νίκος Σάλτας – Πιάνο
Χάρης Μιχαηλίδης – Ηλεκτρική κιθάρα
Γιώργος Λιβαδάς – Τύμπανα
Νίκος Παππάς – Ήχος


Τη βραδιά θα ανοίξουν οι «The Black Strat Band», από την Κέρκυρα.

Με την ευγενική υποστήριξη: 21η ΕΒΑ, Δήμος Κέρκυρας, ΠΙΝ, Κέντρο Unesco Ιονίου Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30.
Προπώληση 12€, Πόρτα 15€.
 Προπώληση: «Κορνίζα», Σπύρου Αρβανιτάκη 4 & Corfuland Shop, Αλμπέρ Κοέν 2.