ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Εντυπωσιακό φινάλε για το 8o Τουρνουά Ακαδημιών Βόρειας Κέρκυρας (ΦΩΤΟ)Εντυπωσιακό φινάλε για το 8o Τουρνουά Ακαδημιών Βόρειας Κέρκυρας (ΦΩΤΟ)


Με μία εντυπωσιακή τελετή λήξης ολοκλήρωσε το «ταξίδι» του το Σάββατο 10 Ιούνη το 8ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ακαδημιών Βόρειας Κέρκυρας, που έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια από τα σωματεία της Βόρειας Κέρκυρας, σε συνεργασία με το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κέρκυρας.

Την τελετή λήξης προετοίμασαν τα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου «Αχιλλέας Νυμφών», του ΕΣΥΝ, του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Θεραπευτικού Προγράμματος «Διάπλους» και της ΟΓΕ.

Το «ταξίδι» είχε ξεκινήσει στις 30 Απρίλη στην Κασσιόπη με «ταξιδιώτες» τους 150 αθλητές των 5 ομάδων που έλαβαν μέρος και συνεπιβάτες οι εκατοντάδες θεατές που το παρακολούθησαν.

Η εκδήλωση του Σαββάτου ξεκίνησε με αγωνιστικό και εκπαιδευτικό δίωρο. Τα παιδιά κατηγορίας τζούνιορ και προτζούνιορ αγωνίστηκαν σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, έλαβαν μέρος σε 7 διαγωνισμούς (επιδεξιότητας, κυκλοφορίας, ακρίβειας πάσας, ευστοχίας, ταχύτητας σουτ, κοντρόλ, φάουλ) παρακολούθησαν σεμινάριο αθλητικής άμιλλας με την ολυμπιονίκη Μαρία Γεωργάτου και εκφράστηκαν μετά από κάθε επιτυχημένη προσπάθεια μεταφέροντας από το μικρόφωνο τις σκέψεις και τις αφιερώσεις τους στην κερκίδα.

Μετά την αθλητική δράση ακολούθησε η τελετή λήξης και οι βραβεύσεις. Το ραντεβού δόθηκε για τις επόμενες εκδηλώσεις του ΕΣΥΝ (τις επόμενες ημέρες ξεκινά μαθητικό θεατρικό φεστιβάλ) και για το 9ο Πρωτάθλημα του χρόνου!

902.gr