ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Χάλκινο Μετάλλιο για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο στο Πανελλήνιο Φοιτητικό ΠρωτάθλημαΧάλκινο Μετάλλιο για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο στο Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στις Σέρρες.

Την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 διεξήχθη το Πανελλήνιο φοιτητικό πρωτάθλημα στις Σέρρες σε τέσσερα αθλήματα,  στην επιτραπέζια αντισφαίριση, στο σκάκι, στη  σκοποβολή και στον κλασικό αθλητισμό. Το επίπεδο των αθλητών και αθλητριών ήταν εξαιρετικά υψηλό και σημειώθηκε  ρεκόρ συμμετοχής με 23 ιδρύματα και 260 φοιτητές. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η επιτυχία του Ιονίου Πανεπιστημίου, αφού μετά από χρόνια αποχής κατάφερε να λάβει μέρος με μία ολιγομελή ομάδα και παρόλα αυτά να επιστρέψει στο νησί μας με διάκριση.


Την ομάδα του Ιονίου Πανεπιστημίου, που συνόδεψαν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Μαυροπούλου Αγγελική και Νοταρόπουλος Γιώργος αποτελούσαν οι κάτωθι αθλητές: Αναστάσης Καραίσκος, Τμήμα Μουσικών σπουδών, 400 μέτρα. Σταυρούλα Γιαννοπούλου, Τμήμα Ιστορίας, σκάκι Χρήστος Μαρινόπουλος, Τμήμα Ιστορίας, σκάκι Κρυσταλία Καρκούλη, Τμήμα Ξένων Γλωσσών, σκάκι Πάρης Κωνσταντίνου, Τμήμα Ξένων Γλωσσών, επιτραπέζια αντισφαίριση και Κωνσταντίνα Πραχαλιά, Τμήμα Ξένων Γλωσσών, επιτραπέζια αντισφαίριση, όπου και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.