ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Εργατικό ατύχημα στο αεροδρόμιο ΚέρκυραςΕργατικό ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 11 το πρωί της Πέμπτης, όταν εργάτης...
έπεσε από μεγάλο ύψος στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου των αφίξεων εσωτερικού. Σύμφωνα με τις πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες του kerkyrasimera.gr, ο εργάτης έπεσε από μεγάλο ύψος, ενώ δουλεύει για λογαριασμό  κατασκευαστικής εταιρείας  συνεργαζόμενη με τη FRAPORT.  Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έχει ήδη φτάσει στο αεροδρόμιο ενώ η ΕΛ.ΑΣ. και συγκεκριμένα το Α.Τ. Αερολιμένα θα αναλάβει τη δικογραφία για τις συνθήκες του εργατικού ατυχήματος.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με μάρτυρες, ο εργάτης φαίνεται να έχει κατάγματα ενώ αυτήν την ώρα (11.29) διακομίζεται στο Νοσοκομείο Κέρκυραςέπεσε από μεγάλο ύψος στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου των αφίξεων εσωτερικού. Σύμφωνα με τις πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες του kerkyrasimera.gr, ο εργάτης έπεσε από μεγάλο ύψος, ενώ δουλεύει για λογαριασμό  κατασκευαστικής εταιρείας  συνεργαζόμενη με τη FRAPORT.  

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έχει ήδη φτάσει στο αεροδρόμιο ενώ η ΕΛ.ΑΣ. και συγκεκριμένα το Α.Τ. Αερολιμένα θα αναλάβει τη δικογραφία για τις συνθήκες του εργατικού ατυχήματος.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με μάρτυρες, ο εργάτης φαίνεται να έχει κατάγματα ενώ αυτήν την ώρα (11.29) διακομίζεται στο Νοσοκομείο Κέρκυρας.

ΠΗΓΗ: kerkyrasimera.gr