ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Παρών ο Στρατηγός του ΚΡΟΝΟΥ!Παρών ο Στρατηγός του ΚΡΟΝΟΥ!

Άλλη μια ανανέωση συνεργασίας με έναν από του βασικού συντελεστές, όχι μόνο την τελευταία διετία, αλλά και της «χρυσής εποχής» της Δ΄ Εθνικής ανακοίνωσε ο ΚΡΟΝΟΣ. Η Διοίκηση Καραϊσαρλή έχει ριχτεί μετ α μούτρα στη δουλειά και ακθημερινά δείχνει τα καλύτερα αποτελέσματα. Παρών ο Στρατηγός στον Κρόνο για νέες επιτυχίες.

Ο Γρηγόρης Στρατηγός παίζει τόσο μυαλωμένα που δικαιολογεί το επώνυμό του. Ένας μέσος, πραγματικός στρατηγός, μέσα στο γήπεδο. Πλούσιος ο απολογισμός μια εξαιρετικής καριέρας στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο. Τίτλους που ακόμα μετράει για να βρει τον … ακριβή αριθμό τους, πάνω από 11 σε 13 ή 14 τελικούς! Έχει χάσει τον ακριβή λογαριασμό!  Συλλέκτης τίτλων! Έχει εγγραφεί στις καρδιές και τις συνειδήσεις των φιλάθλων του Κρόνου με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας στη σύγχρονη εποχή, τόσο την τελευταία διετία, όσο και τη «χρυσή εποχή» της Δ΄Εθνικής.


Πρώτο και σύντομο πέρασμα στον ΟΡΦΕΑ και στη συνέχεια σπουδαία καριέρα στον ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ. Περίπου 7 χρόνια με μια λαμπρή πορεία. Από τη Δ’ Εθνική στα σαλόνια της Α’ Εθνικής! Μεταγραφή για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για ένα χρόνο και στη συνέχεια πέρασμα από την ΑΕ ΦΑΙΑΚΩΝ στη Δ’ Εθνική. Και ύστερα για 4 χρόνια για τη 2η ομάδα της καρδιάς του για μια υπέροχη τετραετή θητεία, για τον ΚΡΟΝΟ με κούπες και μέχρι την 3η θέση στη Δ’ Εθνική. Μετά άλλες ένδοξες σελίδες με ΒΟΛΙΔΑ, Κυπελλούχος Ελλάδας, με ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ και πρωταθλητής Δ’ Εθνικής και ‘ανοδος στην Γ’ Εθνική. Στη συνέχεια ΟΛΥΜΠΟΣ. Και φυσικά η επανίδρυση του ΑΠΣ ΜΠΕΝΙΤΣΩΝ δεν τον άφησε ασυγκίνητο. Έδωσε το παρόν και από τον Γενάρη του 2016 επιστροφή στον ΚΡΟΝΟ για να ολοκληρώσει την καριέρα του με τίτλους και κυρίως το πρωτάθλημα.

Ο Γρηγόρης Στρατηγός σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο www.argyrades.gr τονίζει: «Μόλις 2’ ήταν αρκετά για να συμφωνήσουμε με τον πρόεδρο την ανανέωση της συνεργασίας μας. Ήθελα να παραμείνω στην ομάδα για να καταφέρουμε φέτος αυτό που δεν πετύχαμε πέρυσι.Ο Πρόεδρος, η Διοίκηση, ο κόσμος του Κρόνου έχουν δημιουργήσει μια υγιή ομάδα και παρέχουν σε μας τους ποδοσφαιριστές τα πάντα. Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στον πρόεδρο που είναι φερέγγυος και μας φροντίζει σαν οικογένειά του. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για αυτό τον άνθρωπο και για τον κόσμο της ομάδας και να πετύχουμε τους στόχους μας. Στον ΚΡΟΝΟ έχω παίξει χρόνια και τον αγαπώ».Η επίσημη ανακοίνωση του Κρόνου:
Το ΔΣ του ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γρηγόρη Στρατηγό που τα τελευταία δυο χρόνια ήταν από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών της ομάδας. Ο Γρηγόρης έχει γράψει τη δική του Ιστορία με την ομάδα μας όχι μόνο τα δυο τελευταία χρόνια, αλλά και στα χρόνια της Δ΄ Εθνικής. Συνεχίζουμε μαζί και την επόμενη σεζόν για νέες επιτυχίες. Του ευχόμαστε  υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.
Αργυράδες 8 Ιουνίου 2017
Για το ΔΣ
Ο  Πρόεδρος

Γιάννης Καραϊσαρλής