ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Το βίντεο κλιπ που γυρίστηκε στην Κέρκυρα και σαρώνει στον Αραβικό κόσμο


Το βίντεο κλιπ που γυρίστηκε στην Κέρκυρα και σαρώνει στον Αραβικό κόσμο

 Ο Ragheb Subhi Alama, δημοφιλής και πολυβραβευμένος Λιβανός τραγουδιστής, χορευτής, συνθέτης, μία μεγάλη περσόνα της Αραβικής τηλεόρασης επέλεξε την Κέρκυρα για να γυρίσει το νέο του τραγούδι με τίτλο Trekni Lahali /راغب علامة - تركني لحالي.

Το βίντεο κλιπ γυρίστηκε στο νησί μας με όμορφες εικόνες από το ξενοδοχείο Corfu Imperial στο Κομμένο, το Λιστόν με μια Φιλαρμονική να παρασύρει το ζευγάρι στους ρυθμούς της, στο roof garden Cavallieri με την υπέροχη θέα και μέσα σε ιστιοπλοϊκό σκάφος να αρμενίζουν στο Ιόνιο πέλαγος.

Το τραγούδι δημοσιεύτηκε στο Official profile του τραγουδιστή στο Facebook στις 7 Ιουνίου και έχει σαρώσει στον Αραβικό κόσμο, ξεπερνώντας τα 20.000 Likes, 450.000 views και πάνω από 2000 σχόλια από το Αραβικό κοινό που αγαπάει τον τραγουδιστή και τις μουσικές του.

Το όμορφο νησί μας ταξιδεύει στην Αραβία μέσα από τις όμορφες λήψεις που τράβηξε η παραγωγή PickCodes Productions. Ο Ragheb Subhi Alama είναι από τους πιο επιτυχημένους και εμπορικούς τραγουδιστές του Λιβάνου και των Αραβικών Χωρών. Αξίζει να σημειωθεί ότι συνθέτης του τραγουδιού είναι ο Έλληνας Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Δείτε το βίντεο κλιπ και απολαύστε σήμερα Αραβικές μουσικές με όμορφες εικόνες από την Κέρκυρα:


Πηγή: www.corfuland.gr