ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Σήφης Ζάχος: Συνεχίζει στον Κρόνο
Το μπαράζ των ανανεώσεων συνεχίζεται στον Κρόνο από τη Διοίκηση Γιάννη Καραϊσαρλή. Ο Σήφης Ζάχος για τρίτη χρονιά συνεχίζει με στόχο την κορυφή. Τερματοφύλακας με σπάνια προσόντα έχει ανέβει στις υψηλές κατηγορίες και μόνο στην Α’ Εθνική δεν έπαιξε περισσότερο λόγω συγκυριών. Στο τσακ χάλασε πριν από μερικά χρόνια η μεταγραφή στην ΑΕ Λάρισας.

Γεννήθηκε στον Λούρο Πρέβεζας και πριν συμπληρώσει τα 16 έπαιξε στον ΘΡΙΑΜΒΟ Λούρου. Το 1999 -00 παίζει στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που από τη Β΄ ανεβαίνει στην Α’ Εθνική. Συνεχίζει ως δανεικός στον ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ Λευκάδας στη Δ’ Εθνική. Ακολουθεί τη διαδρομή προς τον ΠΑΣ Πρέβεζα. Δυο χρόνια … θητεία που σφραγίζεται με την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Πέρασμα και από την Πάργα στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ στη Δ’ Εθνική. Στη γειτονική Άρτα και στην τοπική ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ στη Γ΄ Εθνική για τρία χρόνια ήταν ο επόμενος σταθμός. Και στη συνέχεια στο νησί μας. Αγωνίζεται με την ΒΟΛΙΔΑ στη Δ΄ Εθνική και ξανά μετά απέναντι. Στην Ομάδα του χωριού του τον ΘΡΙΑΜΒΟ Λούρου που είχε ανέβει Δ’ Εθνική. Ξαναμετακομίζει στην Κέρκυρα που βρίσκεται μέχρι σήμερα. Λαμπρή τριετία με ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ που από τη Δ’ Εθνική φτάνει μέχρι την Β’. Στη συνέχεια παίρνει ένα ντάμπλ και ένα πρωτάθλημα με τον ΑΟ ΣΙΝΑΡΑΔΩΝ. Και από το 2015 – 16 στον ΚΡΟΝΟΣ με κύπελλο και καλή πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας. Αν θα βάζαμε έναν τίτλο στην καριέρα του: Μια ζωή τίτλοι …

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο www.argyrades.gr τονίζει:

«Σύμφώνησα με τον ΚΡΟΝΟ, πολύ γρήγορα και σε αυτό ο Πρόεδρος Γ. Καραϊσαρλής έπαιξε σημαντικό ρόλο. Είναι συνεπής, Κύριος με ¨Κ¨κεφαλαίο.. Μας στήριξε στα δύσκολα, όπως και όλη η Διοίκηση. Εξάλλου ο ΚΡΟΝΟΣ έχει πολύ καλή ομάδα. Φέτος θα είναι ακόμα καλύτερη με έναν κόσμο που μας στηρίζει σε όλους τους αγώνες και μας δίνει δύναμη. Εμείς πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο για τον Πρόεδρο και την ομάδα. Να κερδίσουμε αυτό που χάσαμε φέτος από ατυχία.

Η επίσημε ανακοίνωση
Το ΔΣ του Κρόνου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σήφη Ζάχο που τα τελευταία δυο χρόνια ήταν από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών της ομάδας. Συνεχίζουμε μαζί και την επόμενη σεζόν για νέες επιτυχίες. Του ευχόμαστε  υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.
Αργυράδες 9 Ιουνίου 2017
Για το ΔΣ
Ο  Πρόεδρος

Γιάννης Καραϊσαρλής