ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Το τελευταίο αντίο στον Αλεμάο – στο θύμα της άγριας δολοφονίας


Το τελευταίο αντίο στον Αλεμάο – στο θύμα της άγριας δολοφονίας

Οδύνη, σπαραγμός, θλίψη. Καμία λέξη δεν είναι ικανή να περιγράψει τον πόνο της κυρίας Σοφίας, της μητέρας του 52χρονου που δολοφονήθηκε. Ο αιφνίδιος χαμός του έχει βυθίσει στο πένθος όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα την μητέρα του αλλά και την πολυαγαπημένη του αδερφή Ελένη. Η αδερφή του, η οποία εργαζόταν στο ψητοπωλείο του, την μοιραία στιγμή έλειπε και δεν έζησε από κοντά το σκηνικό της φρίκης. Οι δύο γυναίκες τραγικές φιγούρες, συγγενείς αλλά και φίλοι, είπαν το μεσημέρι της Παρασκευής το τελευταίο αντίο στον 52χρονο, ή αλλιώς στον Αλεμάο τους όπως ήταν το παρατσούκλι του.

Συγκλονισμένοι παραμένουν και οι κάτοικοι της Κέρκυρας. Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το θύμα. Τον περιγράφουν ευγενικό, ήσυχο, καλό παιδί που ποτέ δεν είχε δώσει την παραμικρή αφορμή. Ορφάνεψε μικρός από πατέρα και από τότε δούλεψε σκληρά για να καταφέρει τελικά μαζί με έναν φίλο του να ανοίξουν δύο ψητοπωλεία στην Κέρκυρα. Το ένα μάλιστα, εκείνο που έχασε την ζωή του, μετρούσε μόλις 15 ημέρες λειτουργίας. Ο ίδιος δεν δημιούργησε την δική του οικογένεια, ενώ ήταν πολύ δεμένος με την αδερφή του και την μητέρα του.

Ένα κερί και τα κλειστό μαγαζί μαρτυρούν την φρίκη στο ψητοπωλείο

Ένα κερί στο σημείο που έπεσε νεκρός μετά τα θανατηφόρα χτυπήματα από μαχαίρι ο 52χρονος άντρας στην Κέρκυρα και ένα χαρτί κολλημένο στην εξώπορτα του καταστήματος που έγινε το στυγερό έγκλημα και αναγράφει «κλειστό λόγω πένθους» θυμίζει σε όσους περνούν από το σημείο την φρίκη που προηγήθηκε.

Στην πόρτα του καταστήματος δεσπόζει και το χαρτί που αναγράφει την μέρα και την ώρα που φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον δικό τους άνθρωπο, στον Σπύρο τους ή αλλιώς στον Αλεμάο όπως ήταν το παρατσούκλι του. Ο άτυχος άνδρας οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα

Πηγή: Στοιχεία από το ρεπορτάζ protothema.gr