ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Καρέ ανανεώσεων η ΑΕ Λευκίμμης


Καρέ ανανεώσεων η ΑΕ Λευκίμμης

Επιδιώκοντας να έχει μια καλή πορεία η ΑΕ Λευκίμμης στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής συμπληρώνει τα κομμάτια ενός δυνατού ρόστερ διατηρώντας κατ΄αρχήν τους βασικούς της παίκτες. Έτσι, μετά τους Βαγγέλη Τσεβανέδη, Ανδρέα Βάρελη, Γιάννη Βασιλάκη και Ερρίκο. Κουρή, η Διοίκηση της ΑΕΛ  ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τους Χριστόφορο Πανταζή, Σπύρο Σμοϊλη, Μάριο Σάντα και Νίκο Κουλούρη, οι οποίοι επίσης ανήκαν στο περυσινό δυναμικό. Φυσικά αναμένονται και οι επόμενες κινήσεις από τις οποίες ξεχωρίζει ποδοσφαιριστής από τον Νότο με θητεία στη Γ΄Εθνική, από τα κορυφαία ονόματα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των Λευκιμμαίων:
1.       «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Πανταζή Χριστόδουλο. Ο "Παντα", για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη "βασίλισσα", με τη μαχητικότητά του, το πάθος του και την ψυχή του έχει πλέον μία θέση στις καρδιές όλων μας.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης του εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»
2.       «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό της, Σπύρο Σμοΐλη. Ο Σπύρος, καταλύτης του περσινού ιστορικού νταμπλ, 14 χρόνια φύλακας άγγελος κάτω από τα δοκάρια της "βασίλισσας". Ένας πιστός στρατιώτης στις υπηρεσίες της ομάδας της καρδιάς του θα είναι και φέτος μαζί μας στο πρωτάθλημα της Football League 2 .
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης του εύχονται υγεία και καλό πρωτάθλημα.»
3.       «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Κουλούρη.Ο "Τρούμπε", προϊόν των ακαδημιών της "βασίλισσας" από τα σπλάχνα της ομάδας. Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα, φέτος ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής πια, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα της καρδιάς του στο πρωτάθλημα της Football League II.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του εύχεται υγεία και καλό πρωτάθλημα.»

 4. «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Μάριο Σάντα. Ο Μάριος, για δεύτερη σεζόν στην ομάδα μας, θα έχει την ευκαιρία φέτος να δείξει το ταλέντο του στις εθνικές κατηγορίες.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης του εύχονται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.»