ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

«Πρόταση για τον Μπριτζίντο»Οι Κύπριοι μετέδωσαν πως η Κέρκυρα κινήθηκε επίσημα για την απόκτηση του 26χρονου χαφ της Νέας Σαλαμίνας, χωρίς όμως να υπάρξει συμφωνία

Για κίνηση της Κέρκυρας ώστε να αποκτήσει τον Ρουμπέν Μπριτζίντο κάνουν τις τελευταίες ώρες λόγο κυπριακά ΜΜΕ. Οπως μετέδωσε η ιστοσελίδα «sigmalive», οι Φαίακες χτύπησαν επίσημα την πόρτα της Νέας Σαλαμίνας όπου ανήκει ο 26χρονος μέσος, όμως δεν επιτεύχθηκε συμφωνία. «Η Κέρκυρα κατέθεσε πρόταση ύψους 30 χιλιάδων ευρώ στη Σαλαμίνα για απόκτηση του ποδοσφαιριστή, όμως, απορρίφθηκε γιατί δεν κρίθηκε συμφέρουσα. Οι ερυθρόλευκοι κοστολογούν τον ποδοσφαιριστή με 70.000, αλλά η ελλαδική ομάδα δεν προτίθεται να δώσει το συγκεκριμένο ποσό. Η Κέρκυρα δεν αποκλείεται να επανέλθει για τη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή, όμως, με ελαφρώς καλύτερη πρόταση και με την αισιοδοξία να τον κλείσει», ανέφερε σχετικά, ενώ μετέδωσε πως για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει ανεπίσημο ενδιαφέρον και από το Ισραήλ.
Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).


Ο Πορτογάλος χαφ (διεθνής με την Κ20 της χώρας του), έχει περάσει από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ, έγινε το 2011 επαγγελματίας στην χώρα του με την φανέλα της Ουνιάο Λεϊρία, ενώ στο νησί της Αφροδίτης πήγε το καλοκαίρι  του 2015. Αρχικά για τον Ερμή Αρραδίπου, μετά βρέθηκε στην Αναγέννηση Δερυνείας και τον  Γενάρη μετακινήθηκε στη Νέα Σαλαμίνα.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr