ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αναγέννηση: Βελούδινο διαζύγιο με Κουλούρη που ευχαριστεί Διοίκηση και παίκτες!Η συνεργασία Αναγέννησης – Μάκη Κουλούρη κρίνεται πετυχημένη από κάθε άποψη, αλλά ανανέωση … γιοκ! Και να σκεφτεί κανείς ότι όχι μόνο το διαζύγιο είναι βελούδινο, αλλά και οι δυο πλευρές ήθελαν ουσιαστικά να συνεργαστούν, αλλά φαίνεται ότι αντικειμενικοί λόγοι εμπόδισαν την ανανέωση… Σίγουρα αργά ή γρήγορα οι δρόμοι τους θα ξανασυναντηθούν με δεδομένο ότι ο Μάκης Κουλούρης είναι από τα σπλάχνα της Αναγέννησης, Περιβολιάτης γέννημα και θρέμμα με ακατάλυτους δεσμούς με την ομάδα και τους ανθρώπους της και πέρα από τις αναμφισβήτητες ικανότητές του με ξεχωριστό ήθος. Για αυτό και οι ευχές του για «καλή πορεία» της ομάδας και οι ευχαριστίες δεν είναι τυπικές, αλλά μέσα από την ψυχή του.

Η σχετική ανακοίνωση της Αναγέννησης έχει ως εξής:

O Α.Π.Σ Αναγέννηση Περιβολίου ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας μας Κουλούρη Σταμάτιο. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ, τον ευχαριστούν για την πολύτιμη προσφορά του και την τεράστια συμβολή του στην παραμονή της ομάδας μας στην πρώτη κατηγορία, και του εύχονται ολόψυχα κάθε επιτυχία τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία..

Ο Μάκης Κουλούρης δηλώνει αποκλειστικά στο www.argyrades.gr


«Στις σημερινές συνθήκες ήταν δύσκολο ν ανανεωθεί η συνεργασία μου με την ομάδα της καρδιάς μου την Αναγέννηση. Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ καλή και για μένα και για την ομάδα. Εύχομαι στην Αναγέννηση να έχει μια καλή πορεία, γιατί το αξίζει. Ευχαριστώ Διοίκηση και παίκτες για τη συνεργασία μας και τους εύχομαι να είναι πάντα καλά και να πετύχουν τους  στόχους τους».