ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

«Γαμπρός» πιστός στον Κρόνο!


«Γαμπρός» πιστός στον Κρόνο!

Ο Δημήτρης Βλάσσης, ο πρώτος σκόρερ του Κρόνου στο φετινό πρωτάθλημα που  από μικρός έχει «βαφτιστεί» Γαμπρός παραμένει πιστός στον Κρόνο, αφού στο πι και φι είπε το «ναι» μόλις ο πρόεδρος Γ. Καρίσαρλής του πρότεινε την ανανέωση της συνεργασίας για την επόμενη σεζόν.

Από 12 χρονών στις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Δραγωτινών μέχρι σήμερα ο «Γαμπρός» κυκλοφορεί και … οπλοφορεί σκοράροντας κατά βούληση. Έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Βιταλάδων (20 γκολ), ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ (18 - κύπελλο Κέρκυρας). Στη συνέχεια ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λάρισας και αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής (Super Cup)! Επιστροφή στο νησί και στην ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής ,  ΟΛΥΜΠΟΣ στη Δ΄ (Super Cup),
 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Περιβολίου (20 πρωτάθλημα - Super Cup. Πέρασμα από τον ΚΡΟΝΟ που είχε υποβιβαστεί στην Α΄κατηγορία. Σε ένα τετράμηνο πετυχαίνει 11 γκολ και σηκώνει την κούπα του πρωταθλητή. Με τον ΑΟ ΚΑΒΟΣ κατακτά το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας. Μετακομίζει ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ (21). Μεταγραφή για τον ΚΡΟΝΟ από τον Οκτώβριο του 2015 (Κύπελλο - στους «8» του κυπέλλου Ελλάδας – Cup). Φέτος 1ος σκόρερ της ομάδας με 14 γκολ και χωρίς να παίξει στα περισσότερα παιχνίδια στ φυσική του θέση.
Η επίσημη ανακοίνωση του Κρόνου
Το ΔΣ του Κρόνου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Βλάσση που τα τελευταία δυο χρόνια, αλλά και παλαιότερα, ήταν από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών της ομάδας. Συνεχίζουμε μαζί και την επόμενη σεζόν για νέες επιτυχίες. Του ευχόμαστε  υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.
Αργυράδες 13 Ιουνίου 2017
Για το ΔΣ
Ο  Πρόεδρος
Γιάννης Καραϊσαρλής


Δηλώσεις Δημήτρη Βλάσση στοwww.argyrades.gr

«Η πιο εύκολη απόφαση ήταν να πω το «ναι» στον πρόεδρο, μόλις μου έκανε την πρόταση για ανανέωση συνεργασίας. Όλος ο κόσμος  ξέρει πόσο αξιόπιστος είναι ο πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής που κοσμεί με την παρουσία του το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο. Του χρωστάμε, ποτέ δε μας χρωστάει και τίποτε. Και πρέπει να ξεχρεώσουμε φέτος παίρνοντας πρωτάθλημα και κύπελλο. Δε χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά έργα.»