ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Χωρίζουν οι δρόμοι Β. Πετρόγιαννη και Κρόνου με ευχαριστίες και ευχές
Χωρίζουν οι δρόμοι Β. Πετρόγιαννη και Κρόνου με ευχαριστίες και ευχές
Ο  Captain του Κρόνου αποχωρεί μετά από μια γόνιμη διετή συνεργασία με τον Κρόνο, αφού είχε και μια ιστορική διαδρομή στα σαλόνια της Δ΄Εθνικής. Ο Βασίλης πήρε τη μεγάλη απόφαση, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών. Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Αχαράβη είναι ένα υψηλό εμπόδιο, λόγω της απόστασης για να δίνει καθημερινό παρόν στις προπονήσεις. Έτσι αποφάσισε να πει το οριστικό αντίο στην ομάδα που αγάπησε, πρόσφερε και αγαπήθηκε τόσο για την αναμφισβήτητη ποδοσφαιρική του αξία, όσο και για τον χαρακτήρα του. Ακόμα και στα 35 του είναι ένας σπουδαίος παίκτης, πραγματικός αρχηγός. 
Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι φέτος σε τρεις αγώνες που η ομάδα κινδύνευε με απώλειες βαθμών με δικά του γκολ στην εκπνοή έδωσε πολύτιμες νίκες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του www.argyrades.gr  ο Β. Πετρόγιαννης έχει πρόταση συνεργασίας από τον Θιναλιακό και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Αχαράβης.

Οι τίτλοι τέλους γράφτηκαν με αμοιβαίες ευχαριστίες και ευχές.
Με ανακοίνωση του Ο Β. Πετρόγιαννης εκφράζει κυρίως τις ευχαριστίες του προς τον πρόεδρο του Κρόνου Αργυράδων.
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, πρώτα ως άνθρωπο και στη συνέχεια ως Προεδρο, τον κ. Γιάννη Καραϊσαρλή για την άψογη συνεργασία που είχαμε τα δύο τελευταία χρόνια στην ομάδα του Κρόνου Αργυράδων.
Είναι πραγματικά τιμή για το ποδόσφαιρο του νησιού να διοικείται από τέτοιους ανθρώπους, που έχουν όραμα, στόχους, φιλοδοξίες και πραγματικ΄κάνουν τα πάντα για να παρέχουν σε ένα αθλητή τα αγαθά που χρειάζεται, έτσι ώστε να είναι σε θέση ν' ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις υποχρεώσεις του.
Πραγματικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο διοικητικό ηγέτη του Κρόνου, και γενικά στην οικογένεια της ομάδας των Αργυράδων.

Από την πλευρά του ο Κρόνος εξέδωσε ανακοίνωση με ευχαριστίες και ευχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Το ΔΣ του Κρόνου Αργυράδων ευχαριστεί θερμά τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Πετρόγιαννη  για την προσφορά του στην ομάδα. Ο «αρχηγός» ξεχώριζε όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αλλά και για το ήθος του. Εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».