ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

«Παντελονάτη» αντίδραση γυναίκας η οποία εμποδίζει σε παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητο να… διαφύγει (βίντεο)
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής στο πεζοδρόμιο επί της Λ. Αλεξάνδρας και αναδεικνύει την υγιή αντίδραση και αντίληψη, έστω κι μιας συμπολίτισσάς μας
Το βίντεο ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου συγκεντρώνοντας χιλιάδες «views» ενώ δεν λείπουν και τα… πικάντικα σχόλια από τους χρήστες του facebookΤου Θοδωρή Σταλίδη

Ένα πρωτοφανές (ως προς την υγιή αντίδραση μιας συμπολίτισσάς μας) περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην πόλη της Κέρκυρας όταν πεζή γυναίκα, διασχίζοντας το πεζοδρόμιο επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, είδε επάνω και σε όλο περίπου το πλάτος του πεζοδρομίου, ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Η αντίδρασή της; Άμεση και πάνω απ’ όλα υγιής! Έκλεισε με το σώμα της το δρόμο της… διαφυγής στο παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητο και απ’ όσο μας επιτρέπει να δούμε η διάρκεια του βίντεο, δεν επέτρεψε στον οδηγό να μετακινήσει το όχημά του.

Να σημειώσουμε ότι τα χαρακτηριστικά, τόσο του οχήματος όσο και όλων όσων εμπλέκονται στο συμβάν έχουν αλλοιωθεί επίτηδες μιας και ο ρόλος του συγκεκριμένου άρθρου δεν είναι να καταγγείλει το πρόσωπο αλλά την πράξη του συμπολίτη μας οδηγού.

Στα αξιοπερίεργα του όλου περιστατικού, πέρα από την αντίδραση της συμπολίτισσας μας (είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια τέτοια αντίδραση στο νησί), είναι η άλλη (αντίδραση) ενός δεύτερου πεζού ο οποίος με την συμπεριφορά του, μοιάζει σα να προσπαθεί να προστατέψει τον οδηγό κι όχι να συμπαρασταθεί στην συγκεκριμένη κηρία.

Το περιστατικό σημειώθηκε όπως προαναφέραμε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στη Λ. Αλεξάνδρας, λίγα μέτρα μετά την πρώην Αστυνομική Δ/νση Κέρκυρας και ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου συγκεντρώνοντας χιλιάδες views μέσα από το facebook ενώ δε λείπουν και τα… επικριτικά σχόλια σε βάρος του οδηγού.

Βέβαια, η συγκεκριμένη συμπεριφορά του οδηγού δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο για την κοινωνία της Κέρκυρας και ιδιαίτερα στον συγκεκριμένο δρόμο και λίγα μέτρα παρά κάτω, έξω από τα γραφεία του ΤΕΕ, δεν είναι λίγα τα αυτοκίνητα που σταθμεύουν παράνομα επάνω στο πεζοδρόμιο, έχοντας καταστρέψει ολοσχερώς το παρτέρι στο συγκεκριμένο σημείο.

Για την ιστορία πάντως αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία, δεν έγινε καμία καταγγελία ή κλήση στο κέντρο άμεσης δράσης (100) κάτι το οποίο, ίσως, θα έπρεπε να ήταν το πρώτο που έπρεπε να κάνει η συμπολίτισσά μας.

ΠΗΓΗ: corfupost.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου