ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο «Κόνι» μένει Αργυράδες


Ο «Κόνι» μένει Αργυράδες

Ο διοικητικός ηγέτης του ΚΡΟΝΟΥ Γ. Καραϊσαρλής μαζί με ένα εξαιρετικά δραστήριο ΔΣ δουλεύουν διαρκώς για να ενισχύσουν τον ΚΡΟΝΟ βάζοντας και φέτος τον πήχυ ψηλά. Σε αυτό το πλαίσιο δρομολογούν την ανανέωση της συνεργασίας πρώτα με τους βασικούς παίκτες που θα αποτελέσουν και φέτος τον κορμό της ομάδας. Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Γ. Κυριζάκη ανακοίνωσαν και την ανανέωση της συνεργασίας με τον ικανότατο μεσοεπιθετικό Νίκο Κονισπολιάτη.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές έκλεισε σε χρόνο ρεκόρ με δεδομένη την επιθυμία του παίκτη να παραμείνει στην ομάδα μιλώνοντας, όπως θα διαβάσετε παρακάτω με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο Γ. Καραϊσαρλή τη διοίκηση και την ομάδα που τη θεωρεί δεύτερη οικογένειά του.

Ο Νίκος Κονισπολιάτη που έχει παίξει με τον ΚΡΟΝΟ στη Δ’ Εθνική και επέστρεψε τα δυο τελευταία χρόνι είχε σημαντική συμβολή στις επιτυχίες της ομάδας. Είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Θύελλα Γαρίτσας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Όλυμπο, Κρόνο, Θεσπρωτό, ΑΟ Κέρκυρα, ΑΟ Κασσιώπης, ΑΟ Σιναράδων.

Δηλώσεις Ν. κονισπολιάτη στο www.argyrades.gr

«Μίλησα με τον Πρόεδρο και συμφωνήσαμε αμέσως για την ανανέωση της συνεργασίας. Ποιος παίκτης δε θα ήθελε να ανήκει στην ομάδα του Κρόνου;
Με ένα πρόεδρο που είναι πρώτα από όλα Άνθρωπος που μας συμπεριφέρεται τέλεια και μα εξασφαλίζει τα πάντα. Με ένα ικανό ΔΣ και με πολύ καλούς παίκτες και με ενθουσιώδεις φιλάθλους, είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Η Ομάδα έχει όλες τις προϋποθέσεις, όχι μόνο να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Η Ανακοίνωση του Κρόνου

Το ΔΣ του Κρόνου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Κονισπολιάτη που τα τελευταία δυο χρόνια ήταν από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών της ομάδας. Συνεχίζουμε μαζί και την επόμενη σεζόν για νέες επιτυχίες. Του ευχόμαστε  υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.
Αργυράδες 7 Ιουνίου 2017
Για το ΔΣ
Ο  Πρόεδρος

Γιάννης Καραϊσαρλής