ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Γιατροί & εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο αλληλεγγύη στους συμβασιούχους - «Καμία απόλυση. Αγώνας για μόνιμη και σταθερή δουλειά»


Γιατροί & εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο αλληλεγγύη στους συμβασιούχους - «Καμία απόλυση. Αγώνας για μόνιμη και σταθερή δουλειά»

Το Δ.Σ. της Ένωσης Γιατρών Ε.Σ.Υ. Κέρκυρας (ΕΓΕΣΥΚ) με ανακοίνωσή του καταγγέλλει την κυβέρνηση για τις επικείμενες απολύσεις και εκφράζει την αλληλεγγύη του στους συμβασιούχους του  Ο.Τ.Α. Επίσης το Ενιαίο Σωματείο Εργαζομένων Γ. Ν. Κέρκυρας ζητά «καμία απόλυση. Αγώνας για μόνιμη και σταθερή δουλειά»

Η ανακοίνωση  της Ένωσης Γιατρών Ε.Σ.Υ. Κέρκυρας (ΕΓΕΣΥΚ)

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που ετοιμάζεται να απολύσει χιλιάδες συμβασιούχους με πρόσχημα την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που έκρινε αντισυνταγματική την παράταση των συμβάσεων μέχρι το τέλος του 2017.

Απαιτούμε:

-Να μην απολυθεί κανείς εργαζόμενος.
-Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε όλη τη χώρα να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στο δίκαιο αγώνα των χιλιάδων συμβασιούχων στους δήμους. Ο αγώνας για την υπεράσπιση του δικαιώματος στη μόνιμη και σταθερή δουλειά είναι υπόθεση όλων μας.

Η Ανακοίνωση-Ψήφισμα του Δ.Σ. του Ενιαίου Σωματείου Εργαζομένων Γ. Ν. Κέρκυρας

Στηρίζουμε τον αγώνα των συμβασιούχων στους ΟΤΑ. Καμιά απόλυση. Αγώνας για μόνιμη και σταθερή δουλειά.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προχωρά σε χιλιάδες απολύσεις συμβασιούχων στους ΟΤΑ επικαλούμενη την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Κοροϊδεύει τους εργαζόμενους παρουσιάζοντας ως λύση στη σφαγή τις «δίμηνες» συμβάσεις για να καλυφθούν οι ανάγκες στους Δήμους.

Τέρμα πια στην κοροϊδία δε θα δεχτούμε καμιά απόλυση συνάδελφου συμβασιούχου. Είμαστε στο πλευρό των εργαζόμενων. Το πρόβλημα μας αφορά όλους. Το αίτημα για μόνιμη και σταθερή δουλειά ενώνει όλους τους εργαζόμενους απέναντι στην πολιτική που τσακίζει τη ζωή μας.

Καμιά απόλυση συμβασιούχου.

Να υλοποιήσει η κυβέρνηση εδώ και τώρα το αίτημα για άμεση μετατροπή όλων των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου.


Δυναμώνουμε τον αγώνα και την αλληλεγγύη στον αγώνα των συμβασιούχων. Παίρνουμε θέση στην κοινή πάλη για μόνιμη και σταθερή δουλειά.