ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ξανά με «Γιούτσο» ο Κρόνος!Ξανά με «Γιούτσο» ο Κρόνος

Η Πέμπτη ανανέωση συνεργασία μαζί με τη μεταγραφή του Γ. Κυριζάκη είναι ο μέχρι στιγμής πλούσιος απολογισμός -των λίγων ημερών- της Διοίκησης Καραϊσαρλή που επιμένει στους δοκιμασμένους ποδοσφαιριστές που αποτελούν τον κορμό της ομάδας των τελευταίων δυο χρόνων.

Ο Γιώργος Ανυφαντής έχει … προίκα το παρατσούκλι «Γιούτσος» από τον πατέρα του Γεράσιμο, ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Κρόνο.
Ο Γιώργος, ένα μοντέρνο αριστερό μπακ – χαφ που γράφει τη δική του Ιστορία στα γήπεδα ως συλλέκτης τίτλων. Γεννημένος το 1991 στου Κυνοπιάστες ξεκίνησε την καριέρα του στον ΑΡΗ Μέσης πολύ πιτσιρικάς, σε ηλικία 14 χρονών. Μετά από ένα χρόνο το μεγάλο άλμα. Για δύο χρόνια στη ΒΟΛΙΔΑ που κατακτά το πρωτάθλημα της Α1 και ανεβαίνει στη Δ’ Εθνική. Ονειρεμένος σταθμός, αλλά την επόμενη χρονιά λόγω πανελλαδικών εξετάσεων «υποβιβάζεται» στον ΗΡΑΚΛΗ Αγίων Δέκα. Επόμενος σταθμό οι ΝΕΟΙ του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ και αμέσως μετά εκτόξευση με τον ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ. Κατάκτηση πρωταθλήματος Δ’ Εθνικής – άνοδος στην Γ’ και αμέσως την επόμενη χρονιά άνοδος στην Β’ Εθνική. Μεγαλεία!  Στη συνέχεια στρατιωτική θητεία και ένταξη στην ιστορική ομάδα της ΡΟΔΟΥ που κάποτε έπαιζε και Α’ Εθνική. Στο τοπικό, τώρα πια, κατακτά νταμπλ. Η συλλογή τίτλων συνεχίστηκε με τον ΚΡΟΝΟ και την  κατάκτηση του Κυπέλλου, την εξαιρετική πορεία στους «8» και το SUPER CUP

Η επίσημε ανακοίνωση του Κρόνου
Το ΔΣ του Κρόνου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Ανυφαντή που τα τελευταία δυο χρόνια ήταν από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών της ομάδας. Συνεχίζουμε μαζί και την επόμενη σεζόν για νέες επιτυχίες. Του ευχόμαστε  υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.
Αργυράδες 12 Ιουνίου 2017
Για το ΔΣ
Ο  Πρόεδρος
Γιάννης Καραϊσαρλής

Ο Γιώργος Ανυφαντής δηλώνει στο www.argyrades.gr: «Ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον ΚΡΟΝΟ, χωρίς δεύτερη σκέψη, για τον Πρόεδρο, κυρίως, που τα δυο τελευταία χρόνια είχαμε άψογη συνεργασία, αποδείχτηκε Κύριος με «Κ»  κεφαλαίο. Συνεπής και αξιόπιστος στις συμφωνίες, μας φέρεται με τον καλύτερο τρόπο

Είναι δεδομένο ότι η ομάδα θα έχει τον ίδιο κορμό και έχει όλες τι δυνατότητες φέτος να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Πέρυσι αποδείξαμε ότι είχαμε την καλύτερη ομάδα, αλλά χάσαμε το πρωτάθλημα από ατυχία. Θέλουμε τον κόσμο από την αρχή του πρωταθλήματος δίπλα μας. Είναι το μεγάλο μας όπλο. Όλοι μαζί σαν μια οικογένεια να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας».