ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο ΝΑΟΚ τρέμει το ΤΑΙΠΕΔ για τις εγκαταστάσεις και την παραλία


Ο ΝΑΟΚ τρέμει το ΤΑΙΠΕΔ για τις εγκαταστάσεις και την παραλία

Ο ΝΑΟΚ και η παραλία κινδυνεύουν από το αδηφάγο και κακόφημο ΤΑΙΠΕΔ που βγάζει τη δημόσια περιουσία στο σφυρί. Παράλληλα από τον Δήμο Κέρκυρας δεν τηρήθηκαν οι υποσχέσεις για παραχώρηση των εγκαταστάσεων, Για αυτό και στον ΝΑΟΚ τρέμουν… Έτσι επισκέφθηκαν ον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο εο πρόεδρος Τηλέμαχος Γαβαλάς και τα μέλη του Δ.Σ. του ΝΑΟΚ, προκειμένου να ζητήσουν τη στήριξή του και την ενεργή βοήθειά του στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Όμιλος, κυρίως από την εμπλοκή του ΤΑΙΠΕΔ στη λειτουργία των εγκαταστάσεών του.

Ο κ. Γαβαλάς, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ert.gr ενημέρωσε τον περιφερειάρχη ότι η ασφυκτική οικονομική κατάσταση από την μια πλευρά και οι διαρκείς πιέσεις του ΤΑΙΠΕΔ, δια του ΟΛΚΕ, έχουν φτάσει την κατάσταση στον Όμιλο προ αδιεξόδου.

Οι άνθρωποι του ΝΑΟΚ ζητούν άμεσες λύσεις και βοήθεια, επισήμανε ο Μάχος Γαβαλάς εξηγώντας στον Περιφερειάρχη ότι έχουν πάρει υποσχέσεις από το ΤΑΙΠΕΔ (επί προεδρίας Πιτσιόρλα) και από το Υπουργείο Ναυτιλίας, ότι θα προχωρήσει άμεσα το θέμα παραχώρησης των εγκαταστάσεων στο Δήμο Κέρκυρας. “Περιμένουμε επί μήνες και δεν έχει γίνει τίποτα”, δήλωσαν.

“Να γίνει κατανοητό ότι ο ΝΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι η τελευταία λαϊκή πλαζ στην πόλη, μετά την λειτουργία του Μον Ρεπό από ιδιώτη” είπε ο κ. Παυλογιάννης, εξηγώντας ότι από τις λειτουργίες αυτές καλύπτονται τα 80% των εξόδων του ομίλου.

“Γνωρίζω πολύ καλά το ρόλο του ΤΑΙΠΕΔ” δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του ΝΑΟΚ, ώστε να υπάρξει άμεση εξέλιξη για τα θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα κι απασχολούν το Δ.Σ ενώ απάντησε θετικά στο αίτημα του Ομίλου για την πραγματοποίηση σύσκεψης, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων και την αποστολή επιστολής προς το ΤΑΙΠΕΔ και το Υπουργείο Οικονομικών.