ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αναγέννηση : Ο Γ. Κυριζάκης «ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου μας»Με ανάρτηση του ΔΣ της Αναγέννησης στην σελίδα του συλλόγου στο Face book, σχετικά την μετακίνηση του Γ. Κυριζάκη στον Κρόνο τονίζουν μεταξύ άλλων ότι «ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου μας», «ουδέποτε συμφωνήθηκε από μέρους μας η μετακίνηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή στο γειτονικό σωματείο» και θα κληθεί σε απολογία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Αναγέννησης:

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Α.Π.Σ. Αναγέννηση Περιβολίου θα ήθελε να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό σχετικά με την ανακοίνωση γειτονικού σωματείου της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή του συλλόγου μας Κυριζάκη Γιώργου , ότι:

α) Ουδέποτε συζητήθηκε και επομένως ουδέποτε συμφωνήθηκε από μέρους μας η μετακίνηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή στο γειτονικό σωματείο.

β)Ο ποδοσφαιριστής Κυριζάκης Γιώργος ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου μας και άμεσα θα κληθεί σε απολογία για την συμπεριφορά του, που θίγει το Δ.Σ ,τους συμπαίκτες του και συνολικά την ιστορία του σωματείου μας.


γ) Οποιοδήποτε σωματείο επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό του ποδοσφαιριστές μας, είμαστε στη διάθεση του και μπορεί να απευθυνθεί στο Δ.Σ του συλλόγου μας, όπως πράττουμε εμείς στα 3 χρόνια που βρισκόμαστε στην διοίκηση της Αναγέννησης Περιβολίου, δείχνοντας έτσι τον απαιτούμενο σεβασμό που αρμόζει στο εκάστοτε σωματείο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου