ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο Βασίλης Ξάνθης συνεχίζει στον Κρόνο!Ο Βασίλης Ξάνθης συνεχίζει στον Κρόνο!
Καρποφόρησαν οι συζητήσεις του προέδρου του Κρόνου Γ. Καραϊσαρλή με τον προπονητή Βασίλη Ξάνθη. Τουλάχιστον δυο φορές συναντήθηκαν οι δυο άνδρες μετά τη λήξη της ποδοσφαιρικής σεζόν και συμφώνησαν να συντονίσουν τα βήματά τους με πρωταρχικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται σε «ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας» της Διοίκησης με τον προπονητή.
Πράγματι η επιλογή Β. Ξάνθη είναι μια επιλογή που συσπειρώνει ακόμα περισσότερο την οικογένεια του Κρόνου με δεδομένη τη συνεισφορά του στην περσινή αήττητη πορεία της ομάδας, αν και δεν πέτυχε τον βασικό στόχο που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και αυτό άφηκε μια πικρή γεύση.
Ωστόσο, ο Βασίλης Ξάνθης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προέδρου της Διοίκησης και κατ΄ επέκταση παικτών και φιλάθλων με δεδομένη την αξία και το ήθος του παρά τον μεγάλο κατάλογο με πολλά ονάματα προπονητών
Ο Βασίλης Ξάνθης από την Καστοριά είχε μια εξαιρετική διαδρομή ως ποδοσφαιριστής  στα «σαλόνια» της Α’ Εθνικής (Εθνικός, Εθνικός Αστέρας, Απόλλων, Ολυμπιακός, Λάρισα κ.λπ.). Ως προπονητής έχει παραστάσεις και περγαμηνές αφού ήταν  συνεργάτης των Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και Άγγελου Διγκόζη στον πάγκο του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ και πέρσι Πρωταθλητής Κέρκυρας με τον Αστέρα Πετριτή που τον οδήγησε μέσα από τα μπαράζ στη Γ’ Εθνική). Φέτος στον Κρόνο είχε θετικό απολογισμό, μια αήττητη πορεία, αλλά χωρίς τίτλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Βασίλη Ξάνθη ακούστηκε και για τον πάγκο του ΑΟ Κέρκυρα μετά τη λήξη της συνεργασίας με τον Μ. Γρηγορίου. Ωστόσο, το ενδιαφέρον ήταν περισσότερο … φιλολογικό με δεδομένη τη συμφωνία με το Γιάννη Καραϊσαρλή.
 Η επίσημη ανακοίνωση

Το ΔΣ του Κρόνου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή μας Βασίλη Ξάνθη για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Η ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας συνετέλεσε στην ανανέωση της συνεργασίας. Συνεχίζουμε μαζί και την επόμενη σεζόν για νέες επιτυχίες. Του ευχόμαστε  υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.
Αργυράδες 29 Ιουνίου 2017
Για το ΔΣ
Ο  Πρόεδρος
Γιάννης Καραϊσαρλής


Διαβάστε αργότερα τη συνέντευξη του Βασίλη Ξάνθη στο www.argyrades.gr