ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΤΣΑ Δημοσιογράφος της Κέρκυρας καταγγέλλει ότι την χτύπησαν εν ώρα ρεπορτάζ [εικόνες]


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΤΣΑ
Δημοσιογράφος της Κέρκυρας καταγγέλλει ότι την χτύπησαν εν ώρα ρεπορτάζ [εικόνες]

Σε μια δημόσια καταγγελία προχώρησε δημοσιογράφος από την Κέρκυρα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Λάτσα υποστήριξε ότι ενώ είχε συνεννοηθεί με τον πρόεδρου του σωματείου ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων Κέρκυρας για μια συνέντευξη, υπέστη σωματική βία από έναν ιδιοκτήτη τουριστικού λεωφορείου. Οπως υποστηρίζει η δημοσιογράφος δεν ήθελε να μιλήσει σε δημοσιογράφους ο πρόεδρος του σωματείου.

Η κα Λάτσα μάζι με το κείμενο που ανάρτησε, δημοσίευσε και τρεις φωτογραφίες που απεικονίζουν το τραυματισμένο της χέρι, τονίζοντας ότι οι γιατροί της είπαν πως πρέπει να απουσιάσει για τρεις μέρες από την εργασία της.

Η ανάρτηση της δημοσιογράφου:

Όπως κάθε πρωί έτσι και σήμερα ξεκινήσαμε για τα ρεπορτάζ μας ! Σήμερα το πρώτο ρεπορτάζ ήταν η κινητοποίηση από το σωματείο ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων Κέρκυρας! Φτάσαμε κάτω από το κτήριο της ΠΙΝ αφού εκεί ήταν το τέρμα της κινητοποίησης! Ξεκαθαρίζω ότι είχα συνεννοηθεί και κλείσει ραντεβού από το προηγούμενο βράδυ με τον πρόεδρο τους , την κάλυψη του ρεπορτάζ! Όλα όμορφα μέχρι εδώ.
Η κάμερα στήθηκε, το ερώτημα έγινε και το αποτέλεσμα: Ενα μπαταρισμένο χέρι.

Ενας από τους ιδιοκτήτες τουριστικού λεωφορείου, δεν ήθελε ο πρόεδρος του σωματείου του να αναφέρει τα αιτήματα τους γιατί είμαστε "διάφορα" εμείς οι δημοσιογράφοι. Θα σταθώ μόνο σε αυτό και την σωματική βία που μου ασκήθηκε, όχι σε όσα ισχυρίστηκε ότι είμαι, αυτό είναι το λιγότερο! Τρεις μέρες μου είπαν οι γιατροί ότι πρέπει να απέχω από την δουλειά μου! Καμιά θα σας πω εγώ ότι δεν θα λείψω από την δουλειά μου για την χάρη ενός τραμπούκου!Πηγή: iefimerida.gr