ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η εκδήλωση μετονομασίας σε «Σπύρος Γιαννιώτης» του κολυμβητήριου της Κέρκυρας - ΒΙΝΤΕΟ
Μετονομάστηκε σε «Σπύρος Γιαννιώτης» το κολυμβητήριο της Κέρκυρας

Το όνομα του Σπύρου Γιαννιώτη φέρει από χθες το απόγευμα το κολυμβητήριο της Κέρκυρας.
Η γενέτειρα του ασημένιου Ολυμπιονίκη του Ρίο τίμησε τον σπουδαίο κολυμβητή δίνοντας το όνομά του στο κολυμβητήριο απ' όπου ξεκίνησε την αγωνιστική του πορεία.

Η επίκουρη καθηγήτρια του Καποδιστριακού πανεπιστήμιου Αθηνών Κωνσταντίνα Γογγάκη σημείωσε για τον Σπύρο Γιαννιώτη: «Ο συμβολισμός του αγώνα του Σπύρου Γιαννιώτη στην Ανοιχτή θάλασσα, και το εναγώνιο ταξίδι του ανθρώπου».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Γιαννιώτης, που ολοκλήρωσε την καριέρα του στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 10 χιλιόμετρα ανοιχτής θάλασσας. Ακόμη έχει κατακτήσει επτά μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα και πέντε σε ευρωπαϊκά. Μάλιστα έγινε και πρόταση από την ΚΟΕ να πάρει το όνομά του το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

«Από χθες το κολυμβητήριο της Κέρκυρας θα έχει το όνομα μου. Ακόμα θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια στην πισίνα αυτή να πηγαίνω πάνω κάτω, δεν θα μπορούσα να φανταστώ τότε ότι μια μέρα θα το ζήσω αυτό. Μεγάλη τιμή και συγκίνηση. Σας ευχαριστώ από καρδιάς!» σημείωσε ο αθλητής στο facebook.ΠΗΓΗ:SDNA