ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο Κώστας Γραικός συνεχίζει στον Κρόνο!


Ο Κώστας Γραικός συνεχίζει στον Κρόνο!

Μετά το χθεσινό … ρεπό η Διοίκηση Γ. Καραϊσαρλή συνεχίζει το μπαράζ των ανανεώσεων των βασικών παικτών. Ο Κώστας Γραικός, ένας κεντρικός αμυντικός απροσπέλαστος και εξαιρετικός τόσο στο ψηλό, όσο και στο χαμηλό παιχνίδι συνεχίζει για τρίτη χρονιά στον Κρόνο. Δε χρειάστηκε καν να το σκεφτεί. Μόλις ο Πρόεδρος του ζήτησε να συνεχίσει στην ομάδα, η απάντηση ήταν θετική.
Ο Κώστας ξεκίνησε από τις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ Στρογγυλής. Με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Περιβολίου έπαιξε Δ’ Εθνική και κατέκτησε ένα SUPER CUP. Επόμενος σταθμός στην ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ και από πέρσι στον ΚΡΟΝΟ που σήκωσε το κύπελλο και είχε μια έξοχη πορεία στους «8» της Ελλάδας και βέβαια το SUPER CUP του 2016 με τον Κρόνο. Δεν το κρύβει ότι με τον ΚΡΟΝΟ έχει όρεξη για να κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα.

Η επίσημη ανακοίνωση του Κρόνου

Το ΔΣ του Κρόνου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Γραικό που τα τελευταία δυο χρόνια ήταν από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών της ομάδας. Συνεχίζουμε μαζί και την επόμενη σεζόν για νέες επιτυχίες. Του ευχόμαστε  υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.
Αργυράδες 11 Ιουνίου 2017
Για το ΔΣ
Ο  Πρόεδρος
Γιάννης Καραϊσαρλής

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο www. argyrades. gr ο Κώστας Γραικός αναφέρει. «Καθοριστικός ήταν ο ρόλος του προέδρου Γ. Καραϊσαρλή για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Κρόνο. Είναι ο άνθρωπος που αγαπάμε, σεβόμαστε και τον ακολουθούμε. Άλλωστε έχει μεταμορφώσει την ομάδα σε μια ωραία οικογένεια.

Είναι τιμή μου που συνεχίζω σε μια μεγάλη, ιστορική ομάδα με βαριά φανέλα. Στο Κρόνο έχω νιώσει πρωτόγνωρα και έντονα συναισθήματα που δεν τα έχω ζήσει αλλού. Η Διοίκηση και ιδιαίτερα ο Πρόεδρος μας στηρίζουν στα δύσκολα, μας εμπνέουν να προσπαθούμε για το καλύτερο. Οι φίλαθλοι του ΚΡΟΝΟΥ είναι κοντά μας, είναι ο 12ος παίκτης μας. Αξίζει να κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε την ομάδα στην κορυφή!»