ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Δημοτικό Συμβούλιο με καταγγελίες για τη Δημοτική αρχή – ανεξαρτητοποίηση Α. Κουλούρη και παραίτηση Ν. ΜάστοραΈντονο ενδιαφέρον είχε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης, αφού εκτός από τις καταγγελίες του Αντιδημάρχου Γ. Ραιδεστινού για απειλές εναντίον του για το Βίδο, χαρακτηρίστηκε από την ανεξαρτητοποίηση του συμβούλου της πλειοψηφίας Αρσένη Κουλούρη, την ανακοίνωση για παραίτηση της κας Νόνης Μάστορα από το ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ, αλλά και τις πληροφορίες για σταδιακές απολύσεις των συμβασιούχων στη βάση της απόφασης του Ελεγκτικού.

Κατ’ αρχήν κατά την αναγγελία της ανεξαρτητοποίησής του ο Α. Κουλούρης κατήγγειλε κάνοντας λόγο για παραμέληση της περιφέρειας και δημαρχοκεντρική διοίκηση. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος απάντησε ότι οι θέσεις που μπορούν να αξιοποιηθούν οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας είναι περιορισμένες, χαρακτηρίζοντας τις όποιες διαφωνίες “μέσα στο πρόγραμμα”.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι προ δύο ημερών είχε λάβει την παραίτηση της αντιδημάρχου κας Νόνης Μάστορα από το ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ.

Ας σημειωθεί ότι η ανεξαρτητοποίηση Α. Κουλούρη είναι η τρίτη για τη δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας. Ο δημοτικός σύμβουλος Αρσένιος Κουλούρης, προστέθηκε στους άλλους δύο ανεξάρτητους Νίκο Γκούση και Σπύρο Βλάχο.

Αναλυτικά η δήλωση Α. Κουλούρη


«Η Δημοτική Αρχή έχει αποκλίνει από τις αρχικές θέσεις της όσον αφορά το πρόγραμμα της. Αναφέρω ότι υπάρχει έλλειμμα δημοκρατικής λειτουργίας στην Δημοτική Ομάδα, αφού λείπει το στοιχείο της συναπόφασης. Δεν υπάρχει Δημοκρατία στη βάση. Η περιφέρεια έχει παραμεληθεί σε τέτοιο βαθμό που πλέον δεν απαντώ στα εύλογα ερωτήματα των συμπολιτών για την απραξία της Δημοτικής Αρχής. Δεν υπάρχει κοινός σχεδιασμός και λύσεις. Θα αγωνιστώ για το καλό του τόπου μας»  είπε στην ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησής του.