ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η Κέρκυρα κοντά στον Μπαλάφα


Κοντά σε Μπαλάφα η Κέρκυρα

Ο Σωτήρης Μπαλάφας έμεινε ελεύθερος από την Βέροια και φαίνεται να βρίσκεται μια ανάσα από την Κέρκυρα. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος...

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την Κέρκυρα φαίνεται πως βρίσκεται ο Σωτήρης Μπαλάφας, που πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ιονίου. Ο 30χρονος αμυντικός, έμεινε ελεύθερος από την Βέροια μετά τον υποβιβασμό της και ο ερχομός του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στην ομάδα της Κέρκυρας έκανε έντονο το φλερτ των δύο πλευρών.

Από το βράδυ της Κυριακής, υπήρχε η πληροφορία πως οι «Φαίακες» ήταν κοντά σε Έλληνα ποδοσφαιριστή της Σούπερ Λιγκ και όπως φαίνεται αυτός είναι ο έμπειρος αμυντικός. Ο Μπαλάφας, είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την ομάδα του νησιού όμως τότε δεν είχε προχωρήσει η περίπτωσή του, όμως τώρα οι σχέσεις του ποδοσφαιριστή με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο φαίνεται πως έπαιξαν καθοριστικό ρόλο με αποτέλεσμα αυτός να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Επτανήσιους. Μάλιστα, άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής την Τρίτη αναμένεται να βρεθεί στο νησί ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr