ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Έξοδος ή Παραμονή του αρχηγού;


Έξοδος ή Παραμονή του αρχηγού;

Η ανάρτηση του αρχηγού του Κρόνου Βασίλη Πετρόγιαννη έχει προκαλέσει πάταγο στις τάξεις της ομάδας με δεδομένη την αγάπη Διοίκησης, παικτών και φιλάθλων προς το πρόσωπό του. Πολύ περισσότερο που τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Και οι δυο πλευρές αναγνωρίζουν τις σοβαρές δυσκολίες που αντιμετωπίζεi ο Captain με τις μεγάλες αποστάσεις από τον χώρο δουλειάς. 

Ο «αρχηγός» έχοντας στο χέρι πρόταση από άλλες ομάδες και συγκεκριμένα από τον Θιναλιακό βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα. Και πέρυσι, βέβαια, είχε πολύ πιο συμφέρουσα οικονομικά πρόταση, αλλά δε είχε κανένα δίλημμα. Ούτε που το σκέφτηκε να αφήσει τον Κρόνο με τον οποίο συνδέεται στενά και ειδικότερα με τον πρόεδρο Γιάννη Καραϊσαρλή του οποίου το εγκώμιο έπλεξε και στην περιβόητη ανάρτηση. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά και το δίλημμα έξοδος ή παραμονή είναι πραγματικό. 


Αν αφήσει, τελικά, τον Κρόνο ο Βασίλης θα τον αφήσει με πόνο καρδιάς.
Όσο και αν με τη συγκεκριμένη ανάρτηση άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα εξόδου, ίσως αυτό να μην είναι οριστικό. Πολύ περισσότερο που οι δεσμοί με συμπαίκτες, διοίκηση και φιλάθλους είναι μεγάλοι.

Χαρακτηριστικές οι ανακοινώσεις των Συνδέσμων φιλάθλων του Κρόνου, οι Τιτάνες και της Αττικής με τους χαρακτηριστικούς τίτλους «Βασίλη γύρνα σπίτι σου!» και «Η σημαία στον ιστό της» αντίστοιχα.

Αναμένουν παρέμβαση του διοικητικού ηγέτη Γιάννη Καραϊσαρλή και από τον παίκτη να ξανασκεφτεί το θε΄μα και να αποφασίσει την παραμονή στην ομάδα.
Αναμένονται εξελίξεις …


Οι ανακοινώσεις τω συνδέσμων φοιλάθλων του Κρόνου

Σ.Φ. ΚΡΟΝΟΥ Αργυράδων
ΤΙΤΑΝΕΣ
Ανακοίνωση
Βασίλη γύρνα σπίτι σου!
Η ανάρτηση του αρχηγού της ομάδας μας Βασίλη Πετρόγιαννη με ευχές και ευχαριστίες για τον πρόεδρο Γιάννη Καραϊσαρλή και τον Κρόνο προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μια δείχνει τον χαρακτήρα και την ευγένεια του Βασίλη Πετρόγιαννη και από την άλλη μας προκαλεί  στενοχώρια η ενδεχόμενη αποχώρησή του .
 Βασίλη, γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυσκολίες και τις μεγάλες αποστάσεις από τον χώρο εργασίας σου και κατανοούμε δυο χρόνια τώρα τις προσπάθειες που έχεις κάνει. Γνωρίζουμε τη σημαντική προσφορά σου στην ομάδα και στις επιτυχίες  της.
Για αυτό σου ζητάμε να αλλάξεις απόφαση και να γυρίσεις στον Κρόνο στο δεύτερο σπίτι σου!

Οι Τιτάνες
Αργυράδες , 8 Ιουνίου 2017Σ.Φ. ΚΡΟΝΟΥ Αργυράδων Αττικής
Ανακοίνωση
Η σημαία στον ιστό της!

Η ανακοίνωση του αρχηγού του Κρόνου Βασίλη Πετρόγιαννη με την οποία άνοιγε την πόρτα εξόδου από την ομάδας ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη. Γιατί ο Βασίλης τα δυο τελευταία χρόνια – αλλά και τα χρυσά χρόνια της Δ΄Εθνικής-  δεν ήταν μόνο ένας ποδοσφαιριστής με αναμφισβήτητες ικανότητες και προσφορά, αληθινός ηγέτης, αλλά είναι ξεχωριστός άνθρωπος με ήθος που κοσμεί την ομάδα μας και το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο.
Πιστεύουμε ότι αυτές οι σκέψεις κυριαρχούν και στον πρόεδρο και το ΔΣ, σε όλη την οικογένεια του Κρόνου. Για αυτό ζητάμε από τον Βασίλη Πετρόγιαννη και τον  πρόεδρο Γιάννη Καραϊσαρλή να ξανασυζητήσουν το θέμα, να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει ο ποδοσφαιριστής και η σημαία να παραμείνει στον ιστό της!


Αθήνα 8 Ιουνίου 2017
Για το ΔΣ του ΣΦ Κρόνου Αργυράδων Αττικής
Ο Πρόεδρος
Ελευθέριος Καλούδης