ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

«Όλα κυλάνε»: Η νέα επιτυχία της Εύας Τσάχρα σε συνεργασία Η. Ματιάμπα και με υπογραφή Λουκιανού Λιούμπα!

«Όλα κυλάνε»: Η νέα επιτυχία της Εύας Τσάχρα σε συνεργασία Η. Ματιάμπα και με υπογραφή Λουκιανού Λιούμπα!

Μια όμορφη συνεργασία κι ένα ακόμη πιο δυνατό τραγούδι δείγμα του ταλέντου της Ε. Τσάχρα και Η. Ματιάμπα δίνουν ένα άλλο χρώμα στο φετινό μουσικό καλοκαίρι. Και όλα αυτά με την … υπογραφή ενός δικού μας εξαιρετικού παιδιού, του Λουκιανού Λιούμπα που έγραψε τους στίχους και τη μουσική, όπως και το προηγούμενο single που γνώρισε μεγάλη επιτυχία, ενώ η σκηνοθεσία του κλιπ φέρει την υπογραφή της Μάιρας Στυλιανού.

Η Εύα μαζί με τον δημοφιλή τραγουδιστή Η. Ματιάμπα, μας παρουσιάζει το τρίτο digital single της «Όλα Κυλάνε». Ένα άκρως καλοκαιρινό τραγούδι σε reggae ρυθμούς και gospel πινελιές, που μας μιλάει για την γλυκόπικρη γεύση του έρωτα σ’ έναν κόσμο που τίποτα δε μένει σταθερό… γιατί όλα κυλάνε

Την εξαιρετική Εύα Τσάχρα την πρωτογνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο The Voice του Antenna όπου ως μέλος της ομάδας του coach Μιχάλη Κουινέλη έφτασε μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό και μας εντυπωσίαζε σε κάθε εμφάνισή της. Από τότε, έχει συμμετέχει σε νυχτερινά σχήματα στο πλευρό καλλιτεχνών όπως ο Σάκης Ρουβάς αλλά και σε σπουδαίες μουσικοθεατρικές παραστάσεις, όπως το musical Evita.


Από τον Γιάννη Πάριο και τον Χρήστο Δάντη μέχρι τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Μπάμπη Στόκα, η Εύα Tσάχρα έχει δοκιμαστεί σε πολλά είδη μουσικής και παραδέχεται πως δεν πιστεύει στις «ταμπέλες». Πολλοί τη θυμούνται ως «το κορίτσι του Νίκου Βέρτη», ενώ άλλοι τη γνώρισαν μέσα από την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου στη ΝΕΤ όπου η ίδια έμεινε στο μυαλό των θεατών για τη φωνή και τη δυνατή της ερμηνεία.

Ακούστε το…