ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Περιορισμό των περιηγητικών λεωφορείων στην παλιά πόλη ζητά ο Ενιαίος Φορέας ΕπαγγελματιώνΚέρκυρα: Περιορισμό των περιηγητικών λεωφορείων ζητά ο Ενιαίος Φορέας Επαγγελματιών
 
Να περιοριστεί ο αριθμός των περιηγητικών λεωφορείων ζητά ο Ενιαίος Φορέας επαγγελματιών παλιάς πόλης. Οι επαγγελματίες θεωρούν ότι είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός των λεωφορείων αυτών δεδομένου ότι στην Κέρκυρα είναι περίπου 15 ενώ στη Ρόδο μόνο 4 και στο Ηράκλειο επίσης 4. Ο Ενιαίος φορέας καλεί σε γενική συνέλευση την Κυριακή 11 Ιουνίου, για το θέμα αυτό, και επίσης ζητά την παρέμβαση του Δήμου προκειμένου να υπογραφεί κανονισμός κυκλοφορίας για τα λεωφορεία αυτού τού τύπου.

Ο Πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Σπύρος Μυρώνης μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κέρκυρας, τονίζει ότι αφού διαπιστώσουμε ότι είναι αδύνατος ο περιορισμός του αριθμού των λεωφορείων τουλάχιστον ας καθιερωθούν στάσεις που να διαμοιράζουν τους επιβάτες με δίκαιο τρόπο σε όλα τα σημεία του Ιστορικού Κέντρου. Απαντώντας δε στις πληροφορίες ότι επίκειται απόφαση της Δημοτικής αρχής με την οποία θα απαγορευτεί καθολικά η κυκλοφορία λεωφορείων στο Ιστορικό Κέντρο, δηλώνει την κάθετη αντίθεση του.

ΠΗΓΗ: ert.gr, Μαρία Παγκράτη