ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η Κέρκυρα στη Βουλγαρία!


Πάει Βουλγαρία η Κέρκυρα (pics)

Αλλαγή πλάνων για την προετοιμασία της Κέρκυρας, η οποία τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί στα Τρία – Πέντε Πηγάδια, αλλά στο Τέτεβεν της Βουλγαρίας.

Εκτός Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί τελικά το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Κέρκυρας και πιο συγκεκριμένα στη Βουλγαρία. Μπορεί η ΠΑΕ να είχε ανακοινώσει πως τα Τρία – Πέντε Πηγάδια θα φιλοξενήσουν και φέτος τους «Φαίακες», όμως φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.

Η Κέρκυρα, θα βρεθεί στη Βουλγαρία και πιο συγκεκριμένα στο Τέτεβεν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Πρόκειται για μια πόλη 111 χλμ μακριά από την Σόφια και ένας από τους βασικούς λόγους που πάρθηκε αυτή η απόφαση είναι το γεγονός πως στο γειτονικό Πράβετς θα βρεθούν τρεις άλλες ελληνικές ομάδες. Πιο συγκεκριμένα, εκεί θα είναι οι Ξάνθη, Απόλλων Σμύρνης και Πλατανιάς κάτι που σημαίνει πως θα μπορούν να γίνουν και κάποια φιλικά παιχνίδια μεταξύ τους.

Ακόμα επίσημη ανακοίνωση για την αλλαγή αυτή δεν υπάρχει, όμως πιθανότατα τις επόμενες ώρες να γίνει κι αυτό. Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο η ομάδα να αναχωρήσει στις 16 Ιουλίου αντί για τις 17 που είχε αρχικά προγραμματιστεί.


ΠΗΓΗ: gazzetta.gr