ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Τα διαρκείας της ΚέρκυραςΣτη διάθεση του κόσμου της Κέρκυρας θα είναι από την Δευτέρα τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ εκφράζει την αισιοδοξία της ότι και η ερχόμενη αγωνιστική περίοδος θα στεφθεί με θετικά αποτελέσματα και στο νέο πρωτάθλημα της Superleague καθώς είναι βέβαιη ότι καί φέτος ο κόσμος της ομάδας μας θα είναι και πάλι κοντά της!
Το σύνολο των στελεχών της ομάδας μας, τόσο η διοίκηση όσο και το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες, έχοντας συνείδηση του συνεκτικού κοινωνικού ρόλου τους, ζητά από τον κόσμο του νησιού μας να ενώσει μαζί μας τις δυνάμεις του δηλώνοντας έμπρακτα το παρών, εξασφαλίζοντας την παρουσία του σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας.
Έτσι, η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ με κεντρικό σύνθημα «ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΕΝΑ ΠΑΘΟΣ», ανακοινώνει στους φιλάθλους του νησιού μας ότι η ανανέωση και διάθεση των Καρτών Διαρκείας για τη νέα σεζόν 2017-2018 ξεκινάει την Δευτέρα 03 Ιουλίου
Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ κατανοώντας την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας διατηρεί τις ίδιες χαμηλές τιμές στα Εισιτήρια Διαρκείας 2017-2018. Στα βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος των καρτών διαρκείας για την φετινή περίοδο συγκαταλέγονται η έκπτωση στους προκατόχους καρτών διαρκείας αλλά και οι οικονομικές ελαφρύνσεις για ειδικές ομάδες φιλάθλων με έμφαση στους ανέργους, τους πολύτεκνους (αποκλειστικά στη θύρα 4) αλλά και τους φιλάθλους άνω των 65 ετών (αποκλειστικά στη θύρα 3Β).