ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Και ο Χριστόδουλος Γραμμένος στον Κρόνο!


Και ο Χριστόδουλος Γραμμένος στον Κρόνο!

Μετά τη ¨βόμβα¨ Κοιλιάρα, ο Κρόνος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας για την επόμενη σεζόν με τον εξαιρετικό μπακ Χριστόδουλο Γραμμένο και μετά από τις ανανεώσεις (Κονισπολίτης Ν., Στρατηγός Γρ., Ζάχος Σ., Γραικός Κ., Ανυφαντής Γ.Βλάσσης Δ. «Γαμπρός», Β. Πετρόγιαννης) και τις μεταγραφές (Κυριζάκης Γ., Κοιλιάρας Δ.).

Ο Χριστόδουλος που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και απολύεται σύντομα είναι ουσιαστικά προσθήκε για τη φετινή σεζόν με δεδομένο ότι μετά τον Οκτώβρη έπαιξε σε 2- 3 ματς.


Ο Χριστόδουλος, αν και 25 χρονών, έχει μια διαδρομή με τίτλους, ενώ οι ικανότητες του δείχνουν ότι μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα ξεπερνώντας τα όρια του τοπικού, στα σαλόνια των εθνικών κατηγοριών. Ξεκίνησε από το παιδικό του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ πριν καλά συμπληρώσει τα 12 και από τα 15 έπαιξε στην ομάδα του χωριού του στις ΣΙΝΑΡΑΔΕΣ, όπου σε λίγα χρόνια πέτυχε πολλά ξεκινώντας από τη Β’ ΕΠΣΚ και παίρνοντας τίτλους  μέχρι να φτάσει στην Α1, όπου ο ΑΟ ΣΙΝΑΡΑΔΩΝ έφτασε στην κορυφή χάνοντας στις λεπτομέρειες στα μπαράζ την άνοδο στη Γ’ Εθνική, όταν ανέβαινε μόνο μια ομάδα. 
Ωστόσο ένα νταμπλ και ένα πρωτάθλημα τη διετία 2014 – 15 δεν ήταν και λίγα. Από τις αγαπημένες Σιναράδες στις Αργυράδες… τρία γράμματα απόσταση για το νέο σταθμό του. Η σεζόν 2015 – 16 από τις πολύ καλές. Καθιερώθηκε στη δεξιά πτέρυγα του ΚΡΟΝΟΥ ως ένας μοντέρνος fullback με εξαιρετικές εμφανίσεις που βοήθησαν να αναδειχθεί ο ΚΡΟΝΟΣ κυπελλούχος Κέρκυρας και να φτάσει μέχρι τους «8» του κυπέλλου Ελλάδας και να κατακτήσει το Super Cup.
Ήδη έχει ξεκινήσει με πρόγραμμα ατομικής προετοιμασίας για να καλύψει το χαμένο έδαφος, λόγω στρατιωτικής θητείας και ανυπομονεί να προσφέρει στην ομάδα.
Η επίσημε ανακοίνωση
Το ΔΣ του Κρόνου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χριστόδουλο Γραμμένο. Ο Χριστόδουλος έχει συνδέσει το όνομα του με τις μεγάλες επιτυχίες του Κρόνου, τα τελευταία δυο χρόνια και ήταν από τους βασικούς συντελεστές. Με το τέλος της στρατιωτικής του θητείας επιστρέφει  στην ομάδα μας. Συνεχίζουμε μαζί και την επόμενη σεζόν για νέες επιτυχίες. Του ευχόμαστε  υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.
Αργυράδες 21 Ιουνίου 2017
Για το ΔΣ
Ο  Πρόεδρος
Γιάννης Καραϊσαρλής

Σε δηλώσεις του προς το www. Argyrades.gr, ο Χριστόδουλος Γραμμέννος αναφέρει:

«Ανανέωσα για τρίτη χρονιά στον ΚΡΟΝΟ και βασικός λόγος είναι ο πρόεδρος Γ. Καραϊσαρλής που είναι Κύριος με «Κ» κεφαλαίο. Όχι μόνο είναι συνεπής και αξιόπιστος, αλλά πάνω από όλα άνθρωπος και αυτό στις μέρες μας μετράει. Για αυτό μένουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές στην ομάδα, όπου το κλίμα είναι πολύ καλό και όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουμε εμπιστοσύνη στον Πρόεδρο και τη Διοίκηση. Γιατί και από τους ανθρώπους του ΔΣ δεν έχουμε κανένα παράπονο. Μείναμε όλοι οι παίκτες και για ένα «προσωπικό θέλω». Είναι θέμα γοήτρου να κατακτήσουμε αυτό που δεν καταφέραμε τα δυο προηγούμενα χρόνια. Φέτος πρέπει και θα είναι όλα δικά μας».