ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

corfucorner: Επίδειξη δύναμης από τον Καραϊσαρλή!Ουκ ολίγες φορές τα Media αναφέρονται με τα καλύτερα λόγια στον διοικητικό ηγέτη του Κρόνου Γ. Καραϊσαρλή. Διαβάστε το παρακάτω άρθορο του Χρ. Γραμμένου από το corfucorner:

Επίδειξη δύναμης από τον Καραϊσαρλή!

Πρόσφατα, ο Κρόνος Αργυράδων και ο Βασίλης Πετρόγιαννης ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους. Οι φήμες ήθελαν τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να... οδεύει προς Θιναλιακό. Οι οργανωμένοι φίλοι του Κρόνου αντέδρασαν και ζήτησαν από τον Γιάννη Καραϊσαρλή να «κρατήσει» τον παίκτη στην ομάδα τους. Όπως κι έγινε! Ο Πρόεδρος, προφανώς έκανε καλύτερη πρόταση στον Πετρόγιαννη, που εντέλει παρέμεινε στους Αργυραδίτες και τον στερήθηκε η ομάδα της Αχαράβης.

Πριν από μερικές μέρες, ο Δημήτρης Κοιλιάρας είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με την ΑΕ Λευκίμμης. Όμως, την τελευταία στιγμή ο Καραϊσαρλής έκανε το... κόλπο γκρόσο και άρπαξε τον 31χρονο ποδοσφαιριστή κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια της νταμπλούχου της ΕΠΣ Κέρκυρας, και τον πήρε στον Κρόνο!

Συμπερασματικά, λοιπόν, ο Πρόεδρος των «κυανόλευκων» όχι απλά κάνει εντυπωσιακές κινήσεις, που δείχνουν τη μεγάλη του αποφασιστικότητα να ενισχύσει σε τεράστιο βαθμό την ομάδα του, ενόψει της καινούργιας σαιζόν. Αλλά -αν μη τι άλλο- κάνει και επίδειξη δύναμης, στέλνοντας... μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση!

• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ