ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Eνημέρωση του δήμου Κέρκυρας για το νέο Ikos Dassia


Eνημέρωση του δήμου Κέρκυρας για το νέο Ikos Dassia

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ikos Resorts κ.κ. Σταύρο και Ανδρέα Ανδρεάδη και το Δ.Σ της εταιρίας, είχε χθες στις 14:00, στην κεντρική αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης, ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να ενημερωθούν για τη νέα επένδυση Ikos Dassia.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους κκ. Σταύρο και Ανδρέα Ανδρεάδη, καθώς και το Δ.Σ  της εταιρίας, για την πρωτοβουλία να ενημερώσουν το Δήμο για τα σχέδια του νέου Ξενοδοχειακού συγκροτήματος, επίσης  τους ευχαρίστησε για την προσφορά του εξοπλισμού των πρώην ξενοδοχείων “Chandris” στο Δήμο και την ΠΙΝ και τους καλωσόρισε στην Κέρκυρα.“Πρόκειται για μια πολύ σημαντική επένδυση” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Νικολούζος "που θα στηρίξει την τοπική οικονομία, θα αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν και θα ενισχύσει την απασχόληση, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας. Μια επένδυση που θα ωφελήσει πολλούς τομείς της οικονομίας πέρα των ξενοδοχείων.

Είμαστε ιδιαίτερα θετικοί στην δημιουργία της νέας υπερπολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας, που θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη της Κέρκυρας ως προορισμού".Στη συνέχεια το Δ.Σ. της Ikos παρουσίασε τη φιλοσοφία της εταιρίας και τις πρωτοβουλίες συμβολής της στην ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και ενημέρωσε σχετικά με τα πρώτα σχέδια του νέου ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Από πλευράς Δήμου συμμετείχαν: ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος, η Πρόεδρος του  Δημοτικού Συμβουλίου, Μαρία Μουζακίτη, η Επικεφαλής της Παράταξης "Κερκυραίων Δήμος", Μερόπη Υδραίου.  Από  την Παράταξης "Κέρκυρα να Ζεις", ο κ.  Σπύρος Μωραΐτης, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος,  ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού  Βασίλης Καββαδίας,  ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Αστικού Πρασίνου, Σπύρος Ασπιώτης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Νίκος  Αναστασόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Βιομηχανίας & Εμπορίου, Αρης Μπαλής,   ο Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Αλέκος Φαϊτάς  και  ο Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος ΔΟΠΑΠ,  Νίκος Κορακιανίτης.

Εκ μέρους της Ikos Resorts συμμετείχαν: οι κ. Σταύρος Ανδρεάδης, Πρόεδρος  Ikos Resorts, ο κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, Διευθύνων Σύμβουλος Ikos Resorts, ο κ. Δημήτρης Κοντός, Γενικός Διευθυντής Λειτουργιών Ikos Resorts, ο κ. Αντώνης Αβδελάς, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing Ikos Resorts, ο κ. Λεωνίδας Κυρόπουλος, Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης Ikos Resorts, ο κ. Μιχάλης Ζάγκας, Οικονομικός Διευθυντής Ikos Resorts, ο κ. Σάββας Σιδηρόπουλος, Γενικός Διευθυντής Ikos Resorts, ο κ. Γιώργος Σπανός, Διευθυντής Ikos Dassia και η κα. Δέσποινα Τζιντζιού, Επικοινωνιακός Σύμβουλος Ikos Resort

ΠΗΓΗ: TornosNews.gr