ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Συλλήψεις στην Κέρκυρα για κάνναβη, κοκαΐνη και ecstasyΣυνελήφθησαν την Κυριακή (25/6) στην Κέρκυρα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε), συνολικά πέντε άτομα από 20 έως 48 ετών,  κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
 Ειδικότερα, η πρώτη περίπτωση αφορά τη σύλληψη 23χρονου υπηκόου Αλβανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, διότι σε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε αποθήκη κοντά στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες, με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους (2.351) γραμμαρίων.
Η δεύτερη περίπτωση αφορά τον διαδοχικό εντοπισμό, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε), στην περιοχή του Κάβου, τριών υπηκόων Μ. Βρετανίας, δύο 20χρονων και ενός 22χρονου καθώς και ενός 48χρονου ημεδαπού, ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπλεκόμενοι σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των ερευνών, με τη συμμετοχή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Λευκιμμαίων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή τους κατά περίπτωση:κοκαΐνη, σε συσκευασίες, συνολικού βάρους (6,6) γραμμαρίων
ακατέργαστη κάνναβη, σε συσκευασίες, συνολικού βάρους (16,9) γραμμαρίων
(10) χάπια ecstasy
 (1)γραμμάριο ναρκωτικής ουσίας MDMA
 (1) αεροβόλο πιστόλι και
(1) χάρτινο κουτί με μεταλλικά σφαιρίδια
Οι έρευνες, πραγματοποιήθηκαν και στις δύο υποθέσεις, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών.

Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.