ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αποφασίζει για Θεσπρωτό ο Καραϊσαρλής, γράφoυν τα MediaΑποφασίζει για Θεσπρωτό ο Καραϊσαρλής


Οι μέρες περνούν, ωστόσο είναι ακόμη σε εκκρεμότητα το αν ο Γιάννης Καραϊσαρλής θα εμπλακεί με τα διοικητικά του Θεσπρωτού Ηγουμενίτσας.


Το ζήτημα αναμένεται να διευθετηθεί πάρα πολύ σύντομα, καθώς -σύμφωνα με πληροφορίες του Corfu Corner. Gr- ο ισχυρός άνδρας του Κρόνου Αργυράδων θα επιδιώξει να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, Ιωάννη Λώλο από τον οποίο θα ζητήσει την στήριξή του. Το ραντεβού μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα (5/6) ή αύριο Τρίτη.


Στο προηγούμενο χρονικό διάστημα, ο Καραϊσαρλής είχε επαφές με τον Πρόεδρο του Θεσπρωτού, Κώστα Σακαρέλη, με τις συζητήσεις τους να γίνονται μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Με τα τωρινά δεδομένα, οι πιθανότητες να ασχοληθεί ο Δραμινός επιχειρηματίας με το σωματείο είναι 50-50.


Ο Γιάννης Καραϊσαρλής, μετά τις συναντήσεις που θα έχει με φορείς της Ηγουμενίτσας θα αποφασίσει αν θα μετάσχει ή όχι στα διοικητικά του «πλατανόφυλλου». Και αν εντέλει θα εμπλακεί, θα δούμε αν θα είναι υπό την ιδιότητα του Προέδρου ή του μέλους του Δ.Σ ή του απλού χρηματοδότη.


Όπως εκμυστηρεύεται στο περιβάλλον του ο επιφανής επιχειρηματίας, σε περίπτωση που αναλάβει ενεργό ρόλο στον Θεσπρωτό, θα επιδιώξει να τον χρίσει πρωταγωνιστή στην Γ΄ Εθνική, με στόχο την άνοδο της ομάδας στη Foot ball League, για πρώτη φορά στην ιστορία της.


Από ΄κει και πέρα αναμένεται η συγκρότηση σε σώμα του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου του Κρόνου, στο «τιμόνι» του οποίου θα παραμείνει ο Καραϊσαρλής, ενώ δεν θα αργήσει να διευκρινιστεί το αν ο προπονητής Βασίλης Ξάνθης θα συνεχίσει τη συνεργασία του με την ομάδα, με τις πιθανότητες , όσο περνάει ο καιρός, να λιγοστεύουν .

ΠΗΓΗ: corfucorner.gr

Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου